Efedrin

engelli kosunun sonlarına dogru bacaklarım ve nefesım tukenıyor. Cok calısıyorum ama belli sürenin altına düşemiyorum. 2-3 sn daha hızlanmam lazım. Efedrin isimli yağ yakmak için kullanılan bir ilaç duydum. Bunu kullanırsan olur dediler. sadece 1 kez kullanıcam. Güç ve dayanıklılık sağlayıp 2-3 sn daha hızlanabilirmiyim acaba?

engelli kosunun sonlarına dogru bacaklarım ve nefesım tukenıyor. Cok calısıyorum ama belli sürenin altına düşemiyorum. 2-3 sn daha hızlanmam lazım. Efedrin isimli yağ yakmak için kullanılan bir ilaç duydum. Bunu kullanırsan olur dediler. sadece 1 kez kullanıcam. Güç ve dayanıklılık sağlayıp 2-3 sn daha hızlanabilirmiyim acaba?
Bu tür kalbi yoran ve ritim bozukluğuna sebep verecek ilaçlardan uzak durmanı öneririm.

Efedrin tehlikeli bir ilaçtır kalpte kalıcı ritim bozukluğuna sebep olur kullanmadan önce riskleri göze alabileceksen kullanmanı öneririm.

efedrin zararlidir kullanmayiniz

efedrin tansiyonla alaklı sonuc doğurabilir,aritmiye sebep verebilir .
bunun yerine bir adet espresso ve yanında bir adet cocuk aspirini içebilirsin .ve beslenmene de dikkat edebilirsin.
sprinterler için beslenme tavsiyeleri var bunlara bir gözat.

bi kaç sene önce kullanmıştım.bişey olmaz neler içtim ben deyip,öyle hıyarlığına.başka maddeyle de karıştırdım biraz sakinleşip uyku uyuyayım diye,etkileşimi kötüymüş.sabah 4ünde ölecem heralde diye acile gitmiştim.sadece kahveyle falan içince de olabiliyor aynı şey dozunu kaçırırsan anladığım kadarıyla.kesinlikle değmez.uzak dur.

Back
Yukarı