efedrin ve tiromel kürü

selam arkadaslar daha öncede bu kürü uyguladım ve 2cm incelme yasadım 1.5 ayda bikac ay ara verdikten sonra tekrar 1.5 ay kadar bu küre baslayacagım antrenmanlarım supersetler seklinde haftanın 1-2 günü yüksek yogunluklu hiit calısması olacak beslenmemde protein agırlıklı önerileriniz varsa lütfen paylasırmısınız yag yakımım durdu tekrar basltamam lazım simdiden herkese tesekkür ederim

BSN Atro-Phex veya Universal Animal Cuts tavsiye ederim . Yanında birde Animal Pak alırsan sağlıklı bir şekilde yağ yakarsın .

aslında dediginizi düsündüm ama suan icin o kadar bütce ayırma sansım yok acıkcası malum calısmayınca:)birde daha hızlı etkili birseyler olsun diye efedrin tercih ettim

Forumda benden daha eskisin ve daha bilgilisin sana fazla bir şey anlatmamın anlamı yok . Kullanmayı düşündüğün ilaçlar seninde bildiğin gibi ciddi yan etkileri olan ilaçlar , kesinlikle uzak durmanı öneririm .

Forumda benden daha eskisin ve daha bilgilisin sana fazla bir şey anlatmamın anlamı yok . Kullanmayı düşündüğün ilaçlar seninde bildiğin gibi ciddi yan etkileri olan ilaçlar , kesinlikle uzak durmanı öneririm .
evet dogru yan etkileri cok olan bir ilac kısa bir süre kullanıp aylardır icinde oldugum platoyu ve yag yakımını asmam gerekiyor buna gelene kadar bircok yol denedim ama artık vücut dinlemiyor sasırtmak icin kullancam

Sayın dishiwelet, Tiromel A. İbrahim tarafından üretimden kaldırıldı diye duydum. Temin edebiliyor musunuz?

Sayın dishiwelet, Tiromel A. İbrahim tarafından üretimden kaldırıldı diye duydum. Temin edebiliyor musunuz?

evet haklısın heryerde yok zaten ama ben eczaneden aldım depoda varmıs getirdiler tekrar alacagım

Forumdan takip ettiğim kadarıyla tiromel i ventolin ve clenbuterol ile kombine etmişsiniz ayrı kürlerde. Hangisinden daha iyi verim alabildiniz?

evet dogru ventolinle kullandım ama acıkcası ben ventolinden etki göremedim halada dolapta durur:) daha sonra clenle kür yaptım kısındı cok iyi etki gördüm clen acayip bir güc artısı yaptı hacim calıstım bu sekilde ben günde birtane kullandım 1 ay kadar yag yakımım yine durmustu bu yüzden kullandım ve belden 3 cm belaltı yaglardan da 2 cm gitti arada degisimli efedrinde kullandım simdi de tiromelle efedrin kürüne baslayacagım

evet dogru ventolinle kullandım ama acıkcası ben ventolinden etki göremedim halada dolapta durur:) daha sonra clenle kür yaptım kısındı cok iyi etki gördüm clen acayip bir güc artısı yaptı hacim calıstım bu sekilde ben günde birtane kullandım 1 ay kadar yag yakımım yine durmustu bu yüzden kullandım ve belden 3 cm belaltı yaglardan da 2 cm gitti arada degisimli efedrinde kullandım simdi de tiromelle efedrin kürüne baslayacagım

Eğer vakit bulabilirseniz, tiromel+clen kürünüz hakkında daha detaylı bilgiler verebilirseniz (antrenman, beslenme, kullanım zamanları ve dozları vs..) müteşekkir olurum. Ayrıca tiromel+efedrin kürünüzüde bu başlıktan takip edeceğim. Umarım hedeflediğiniz noktaya ulaşırsınız. Başarılar ve saygılar dilerim.

Eğer vakit bulabilirseniz, tiromel+clen kürünüz hakkında daha detaylı bilgiler verebilirseniz (antrenman, beslenme, kullanım zamanları ve dozları vs..) müteşekkir olurum. Ayrıca tiromel+efedrin kürünüzüde bu başlıktan takip edeceğim. Umarım hedeflediğiniz noktaya ulaşırsınız. Başarılar ve saygılar dilerim.
öncelikle tsk ederim kürüme daha baslamadım bikacgüne kadar baslarım artık

bugün itibariyle kürüme basladım sabah yarım tiromel aldım güzel bir kahvaltı yaptım 1 saat sonrada clen aldım efedrini yarın almayı düsünüyorum bugün bacak antr vardı saglam bir antr cıkardım boyum 1.72 kilom 60 yag yakımında oldugum icin günlük aldıgım karbo miktarı 100-120 gr arası protein 120 gr ve üstü yag alımım 40-50 gr arası önerileriniz olursa lütfen paylasırmısınız?

Back
Yukarı