efedrin+türk kahvesi kombinasyonu

arkadaşlar türk kahvesi her antreman öncesi 4 tatlı kaşığı kadar içerim. bu sayede baya bi eridim :D tabi l-carnitine+kardiyoyu eksik etmedim 4-5 kg fazlam kaldı efedrin+türk kahvesini kombine etmeyi düşünüyorum yalnız efedrin hakkında forumda tam bir bilgi bulamadım fiyatı? tam ismi? ve herhangibir yan etkisi varmıdır? teşekkürler

arkadaşlar hiç birinize önermiyorum sakınmı sakın 3.gün kullanımında kalbimde aşırı derece bir çarpma ve baş dönmesi oldu neredeyse yere yığılıyordum hemen çöpe attım hiç gerek yok tavsiyede etmiyorum kesinlikle. yeni başlayan sporcular için çok sağlıksız bir ilaç

Yıllar önce spor salonunda bir arkadaş yarım efedrin vermişti..."Daha rahat basarsın kiloları" dedi...Yarım saat sonra ilk önceleri durduğum yerde duramaz oldum ardından kardiyo da nabız hızım inanılmaz derece arttı...İnanın bana hiç nabzımı o kadar yüksek görmemiştim...Kalp krizi geçirmek için birebir bir ilaç.Bu sebeple eczanelerden toplatıldı...Sakın kullanmayın...Bu tür ilaçlaraslında spordan nefret edip bir an önce kilo vereyim diyen zihniyetler içindir ve bu kişilerin sizin kafanızı bulandırmasına izin verme arkadaşım....

Back
Yukarı