Eczaneden Carnitene

esdaesda

Üye
Herkese merhaba aranıza 3 ay oldu katılalı ama genellikle izlemede kaldım okudum bilgilendim şimdi ise aklıma takılan bir soruyu bilgili abilerimize kardeşlerimize sormak istiyorum . Bugün eczaneden karnitin aldım tablet mi solüsyon mu diye sordu solüsyon aldım daha cabuk kana karışsın diye ama bu sizce nasıl bi etki eder ? Etkisi var mıdır ? Nasıl kullanmalıyım ?

2884dia.jpg

10 liraya aldım etkisini antreman esnasında bi nebze hissettim diyebilirim. Terletti ama bugün fazla yorulmadım. Antrenmandan 15 dk 1 ölçek içtim .

ilk yağ yakımımda bunu almışdım eczaneden :) 10 tl zaten bu. Yalnız dikkat et çok etkili özel l-carnitin değil bu ufacık birşeyi bile iyi tesir ediyor dozu kaçırırsan ishal olursun :) spordan 30 dk önce içiyordum ben.

ilk yağ yakımımda bunu almışdım eczaneden :) 10 tl zaten bu. Yalnız dikkat et çok etkili özel l-carnitin değil bu ufacık birşeyi bile iyi tesir ediyor dozu kaçırırsan ishal olursun :) spordan 30 dk önce içiyordum ben.

Tavsiye edermisin bunu?

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben multipower l-carnitin kullanmistim ve hissedilir bir etki gormedim(icinde sadece l-carnitin var).zero shot l-carnitin kullandigimda bir etki hissettim ama icinde taurin,kafein vitamin bir suru şey var.onlar kendimi dinç hissetmemi saglamis olabilirler. Diyecegim o ki,eger yag yakimini sagliyorsa kendimizi nasil hissettigimiz pek onemli degil. Eczaneden alinan l-carnitini kullanan arkadaslar kullanmadan onceki ve sonra ki ayda kac kilo verdiklerini ilerde yazarlarsa,herkesin bu carnitinler hakkinda bir bilgisi olur ;)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dostum daha tecrubeli kisiler onerilerde bulunacaktir ama sen doğal yollardan yağ yakmaya calis benim tuzum kuru degil bende yag yakmaya calisiyorum duzenli antrenman ve beslenme simdilik isimi goruyor. Kolay gelsin.

Back
Yukarı