Eczanede İlginç Diyalog

Arkadaşlar dün gece saat 2 gibi ankara kızılaydan evime dogru yürürken nöbetçi eczane gördüm içeri girdim ve ventolin almak istedigimi söyledim. eczacı adam durrup durupken ve birden kaç yıldır body yaptıgımı sordu ben 3 dedigimde 2 sene sonra buraya gel beni bul bak ben sana ne güzel kürler yapıcam dedi. ohooo benim elimden ne sporcular geçti 43 yıldır hahaha dedi. çok çakal bi dede gibi geldi bana :D 2 sene daha devam et bi 5 sene olsun sonra beni bul delikanlı hahahha deyip ventolini almadan gönderdi beni.

ventolini vermeden niye gönderdi ki:D. Banada hep nasihat veren eczaneciler denk geliyo yok bayılcan kalcan biyerde şöyle olcak böyle olcak bende hıhı deyip geçiyom artık bilmeden o kadar çok sıkıyolar ki.

mithatpaşa üzerinde bir eczane miydi..
o caddede iki body salonu var,amcanın o yüzden müşterileri yoğun olabilir...

diyalok nedir..editledim başlığı..

haklısın yanlış yazmışım. internet ordamında insan pek dikkat etmiyor yazdıklarına.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:38 ----------

Ventolin, astım hastaları için kullanılan bir ilaçtır. Son yıllardaysa yağ yakıcı olarak Clenbuterol'e göre daha iyi bir alternatif oluşturduğu iddiasıyla birçok kişi tarafından yaygın olarak kullanılan bir ilaçtır.

hayır bahçelide

Okankut'dan alıntı yazıp eczanenin adresini vereceğinize benden alıntı yapıp yazmışsınız. İnternet ortamında da olsa kolay ve sağlıklı bir iletişim için biraz özenerek yazmak da gerekiyor.

Son düzenleme:
Hayda... Şaka mısın? Oturup saatlerce hatanı aramaya kalkmadım, yanlış kişiden (benden) alıntı yaptığını söyledim. Cevabın muhattabı başkası olduğundan... İmla kurallarına uyup uymaman beni pek de bağlamaz, o da ayrı bir konu... Bu kadar ufak bir cümle geçtim diye de ortamı gerecek bir cevap içeren üslup kullanman da hoş değil... Neyse bence de sen konuna dön, hadi iyi geceler...

Son düzenleme:
Back
Yukarı