Ecto' Supplement Kombinasyonu

Merhaba arkadaşlar,
Supplements konusunda fazlasıyla araştırma yaptım.
Yabancı forumlarda olsun, bu forumda olsun aradığımı tam olarak bulamadım.
Ectomorph birey için supplement kombinasyonu hazırlarken aminoasit mi yoksa Kreatin+Glutamin mi ?
misal hardlinenutrition'ın KGT ürünü.

Kombinasyonu neredeyse hazırladım ama üstte belirttiğim iki ek besinden birini eklemek istersem hangisi öncelikli olmalı ?[Ectomorph birey için]
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Beslenme duzenin maximum duzenlilikte oldugunu varsayarak gainer+creatine+whey olarak duzenlerdim.Sonucta amac kilo almak.

Beslenme kaliteli ise bence whey + creatine + multivitamin. Gainer diyet ile telafi edilir, bcaa için yüksek protein alımında büyük ihtimalle gerek kalmayacaktır. O yüzden bu üçlü bana daha anlamlı geliyor. Tabi unutmamak gerekir ki, herkesin yoğurt yiyişi farklı.

Önceklikle yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ben de WeGainer'ın diyet ile telafi edilebileceğini düşünüyordum ama pre-workout olarak arginine ile denemek istiyorum. Konu hakkında okuduklarım genelde olumluydu.
Ve olaya massgainer olarak da yaklaşabileceğimi umuyorum.
Whey kesinlikle olacak post-workout için.
Ama creatine konusunda gerekli bilgiye sahip değildim. [hardlinenut. deyimiyle kreatin?]
Bir de bcaa ekleyebilirim sanırım.
Tekrar teşekkür ederim iyi günler/geceler..

beslenme sağlamsa şayet nox + gainer + kreatin bence ... beslenme yetersizse birde protein yardımcı ilave olabilir. hatta bir markadan yola çıkalım örnek vermek için :

no xplode + celmas + truemass şeklinde gayet guzel olur... beslenme yetersizse + syntha 6 diyorum ilaveten

beslenme sağlamsa şayet nox + gainer + kreatin bence ... beslenme yetersizse birde protein yardımcı ilave olabilir. hatta bir markadan yola çıkalım örnek vermek için :

no xplode + celmas + truemass şeklinde gayet guzel olur... beslenme yetersizse + syntha 6 diyorum ilaveten

Evet kelimenin manasına en yakın şekilde "bulk" odaklı oluyor.
nox'u biraz daha düşünmem gerekebilir.
Beslenmenin sıkı olduğunu düşünürsek gainer'ı kaldırıp noxu ekleyebiliriz sanırım.

Back
Yukarı