Dymatize Elite Liquid Protein 6 x 89 ml

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün size nasıl ?

• Başarılı

Votes: 7 53,8%
  • Orta Karar

Votes: 5 38,5%
  • Başarısız

Votes: 1 7,7%

• Total voters
    13

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
FABRİKASI KAPANDI
Dymatize Elite Liquid Protein 6 x 89 ml

İhtiyacınızın olduğu her an ve her yerde rahatlıkla kullanabileceğimiz yüksek içerikli tek kullanımlık sıvı protein Dymatize’ın en etkili ürünlerinden biridir.

Yüksek konsantreli protein içeriği ile hiçbir karışıma gerek kalmadan, içime hazır saf proteindir.
Biopeptide,
Whey Protein Isolat,
Kazein Protein Isolat,
L-Glutamin içerir.

Makul kalori oranı ve tadı ile ihtiyacınız olan proteini, 7 yumurtadan fazlasından ( yaklaşık 85 gr ) alırsınız. Standart whey proteine göre biyolojik olarak daha yararlıdır. Kırılmaz şişesiyle buzdolabına ihtiyacınız olmadan kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz.

Isı ya da asit işlemleri (bazı pastörize amaçlı ya da protein içecekler ve barların yapımında) sonucunda, proteinlerin normal yapısı anormal hala dönüşürse denatüre durum ortaya çıkar. Bu doğası bozulmuş proteinin emilimi normale göre daha zordur.

Sıvı protein ise tamamen peptitlerden oluştuğu ve denatüre olmadığı için ısısı sabittir.
Isolat veya Konsantre olması farketmez çünkü mideden ve bağırsaklardan hızlı bir şekilde geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü dün inceledim bence vakit sıkıntısı çekenler için çok pratik bir çözüm. Definasyon dönemi diyetleriyle çok pratik biçimde kullanılabilir. Emsal ürünlere göre kalorisi daha düşük. 0 yağ, 0 karb. Gece kullanımı içinde uygun.;) Bende de işin yoğuluğuna göre bundan kullanmayı düşünüyorum.thums:
ELP_BlueHawaiian.jpg

Kullandığım ve çok memnun kaldığım bir ürün. Ayrıca ambalajıda çok pratik olduğundan kullandıktan sonra atmaya gerek yok. Örneğin Twinlab amino liquid gibi ürünler için kullanılabilinir.

kullananlar bayagi memnun kalmis fiatlar nasil acaba arkadaslar bende yeni bi whey almayi dusunuyorum..

zengin işi ..

Kür dönemindeki sporcular 50 60gr proteini ve daha fazlasını kısa sürede kullanabilirler bu tip ürünler kür yapan profesyoneller için üretiliyor diye düşünüyorum.
Bende kürdeyken 3paket kullanabildim bu üründen(peynir ekmek gibi satıldı şu an yok piyasada) kesinlikle antreman sonrası ağrı ve yorgunluğu silip atıyor ölçü olarakta faydasını gördüm, ürünü basit whey proteinlerle karıştırmayın bu bir complex protein!

Back
Yukarı