2pacist
Üye
Öncelikle merhaba forumu uzun süre takip ediyordum kayıt olmak bu güne kısmetmiş. Neyse, benim duruş bozukluğum var ama çok şükür fazla ilerlemiş değil yani internette gördüğüm fotoğraflar kadar değil. Belimde lordoz ve boynum ileride sırtta kambur "gibi", önden bakılınca ellerin üstü görünüyor. forumda Wrestler isimli abimizin yazısını 3-4 defa okudum. Araştırmalarla kendime, bozukluğu düzeltmek için bi program çıkarttım ancak, kilo eksiğim var. bi yandan kilo artışı sağlayıp bi yandan durmu tedavi etmek istiyorum. Yaş 19 Boy 1.86 kilo 70. duruşu düzeltmem tahmini 4 ay sürecek gibi bilmiyorum ama acelem yok. Sonrasında tam anlamıyla fitness antrenmanlarına başlamak istiyorum. sizce şuan yani (Tedavi sürecinde) Bulk döneminde gibi beslenmek bi sıkıntı çıkartırmı? İşte yemek listem;
Sabah kalkış; Yumurtalarım haşlanırken 50 gr bulgur pilavı, yanında yoğurt
50 gr yulaf+200 ml süt, 3-5 tane badem, fındık ve yer fıstığı
4 haşlanmış yumurta 2 tane tam 2 tane beyaz+200 ml süt
Ara öğün; 1 dilim fıstık ezmesi, 1 tane muz, 10 tane badem, fındık ve yer fıstığı
Ana öğün 1 -) 150 gr bulgur pilavı, 100 gr tavuk göğsü, yanında yoğurt ve salata
Ana öğün 2-) Biraz hafif öğün yapalım ki bir sonraki öğünde daha fazla tüketeyim. 100 gr bulgur pilavı, 100 gr tavuk göğsü yanında yoğurt ve salata
Antrenman öncesi; 200 gr bulgur pilavı, 100 gr tavuk göğsü, biraz haşlanmış patates yanında yoğurt ve salata
Antrenmandan yarım saat önce bir tatlı kaşığı sade neskafe 200 ml sıcak su
Antrenmandan hemen sonra spor çantamda bulunan 1 tane muz ve 1 konserve ton balığı
Antrenman sonrası; 200 gr tavuk ve salata, 200 gr bulgur pilavı ve yoğurt
Antrenman sonrası 2 seçenek; 200 gr bulgur ve 200 gr et
Yatmadan 1 saat önce; 80 gr lor peyniri, 10 tane badem
Toplam değerler;
Günlük alınan karbonhidrat: 334, 8 gr
Günlük alınan protein: 287, 2 gr
Günlük alınan yağ: 121, 1 gr
Günlük alınan kalori: 3573
Sabah kalkış; Yumurtalarım haşlanırken 50 gr bulgur pilavı, yanında yoğurt
50 gr yulaf+200 ml süt, 3-5 tane badem, fındık ve yer fıstığı
4 haşlanmış yumurta 2 tane tam 2 tane beyaz+200 ml süt
Ara öğün; 1 dilim fıstık ezmesi, 1 tane muz, 10 tane badem, fındık ve yer fıstığı
Ana öğün 1 -) 150 gr bulgur pilavı, 100 gr tavuk göğsü, yanında yoğurt ve salata
Ana öğün 2-) Biraz hafif öğün yapalım ki bir sonraki öğünde daha fazla tüketeyim. 100 gr bulgur pilavı, 100 gr tavuk göğsü yanında yoğurt ve salata
Antrenman öncesi; 200 gr bulgur pilavı, 100 gr tavuk göğsü, biraz haşlanmış patates yanında yoğurt ve salata
Antrenmandan yarım saat önce bir tatlı kaşığı sade neskafe 200 ml sıcak su
Antrenmandan hemen sonra spor çantamda bulunan 1 tane muz ve 1 konserve ton balığı
Antrenman sonrası; 200 gr tavuk ve salata, 200 gr bulgur pilavı ve yoğurt
Antrenman sonrası 2 seçenek; 200 gr bulgur ve 200 gr et
Yatmadan 1 saat önce; 80 gr lor peyniri, 10 tane badem
Toplam değerler;
Günlük alınan karbonhidrat: 334, 8 gr
Günlük alınan protein: 287, 2 gr
Günlük alınan yağ: 121, 1 gr
Günlük alınan kalori: 3573