Dr.Atkins de bir Ketojen diyeti midir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HUMOR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HUMOR

Üye
arkadaşlar çok merak ettim 1 haftadır forumda araştırma yapıyorum.Bi arkadaş atkins gibi ketojen diyeti yapabilrsn yazmış birine fakat başka bir konuda atkinsin diyetinin kötü oldugu yerine ketojen diyet uygulanması gerektiği söylenmiş beni bu konuda yargılamadan bilgilendirirseniz sevinirim .

atkins ketojenik bir diyettir fakat yag ayrimi yapmamis

atkins diyetindeki yaglari faydali yaglara tercih etmelisin ornek zeytinyagi kuyruk yagi icyag ve tereyagina

Birde atkins diyetinde tatlandirici serbest onlarda zararli biz kullanilmasina karsiyiz

Kisaca yuzde 65 yag yuzde 30 protein ve yuzde 5 karbonhidrat agirlikli beslenme yapmalisin

Yuzde 5 karbonhidrat yesil sebzelerden gelmeli

değerli yorumların için cok tesekkr ederm.
benm yaşım 19 kilo 89 boy ise 180 bana önerebileceğiniz bir diyet listesi var mı acaba
ayrıca fitness baslıyalı 1 ay oldu amacım ilk başta kilo ve yağları verip ardından kas inşa etmek sizinde ketojen diyet yaptıgınızı okmstm yardımcı olrsanız sevnrm teşekkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:27 ----------

yoksa dr.Atkinsin kitabını gördüm bir sitede sipariş veriyim mi işe yarar mı

kalori hesabi yapmadigimiz icin ne yazikki liste veremeyecem elimde yok cunku

Fakat

Yumurta tam olsun sarilarini atma

Etler yagli olsun

Salatalarada zeytinyagi ekle

karbonhidrat tuketimin minumum olsun sadece yesil sebzeler ve meyve olarak sadece avakado tuketebilirsin

önerilerinizi dikkate alıcam teşekkürler

gunluk kisminda ketojenik diyet yapan kisilerin gunlukleri var goz gezdirebilirsiniz

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı