Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar,
Alışveriş yaptığım Farmatek sitesinden SMS geldi. Dolar kurundaki artıştan dolayı 22 Ocak' ta fiyatların zamlanacağı yönünde bilgilendirme yaptılar.
Bunu sizlerle paylaşmak istedim.
Arkadaşlar burada distribütörler sizin yurtdışında gördüğünüz perakende fiyatları ile mi alım yapıyorlar sanıyorsunuz? Nedense firmalar aradaki farkı bize açıklarken hesabı yurtdışı perakende fiyatı+vergi diye yapıyorlar.
Az önce bana da ******dan mesaj geldi. Yarın son gün diye. Çarşambadan itibaren zamlanmış fiyatlar geçerliymiş. Yakında diğer sitelerde zam yaparlar. Stok yapmakta fayda var.
Zaten yurt dışında olan fiyatın 3 katını veriyoruz ürünlere, zam gelirse gelsin insanların alım gücü gün geçtikçe düşüyor bende almam olur biter .
Lor peyniri ucuz konserve ton balığı tavuk göğüsü afiyetle yerim supplementler olmazsa olmaz değil benim için.