Doktor Kontrolunde Toz Alın !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Verdiğin haberi düzgün oku steroidde var işin içinde ayrıca ne olursa olsun birşeyin fazlasını kullanmak her vücuda zarar verir 4.5 ay aşırı şekilde kullanmış,senin bunu tozlara bağlanman enteresan.
 
Allah Akıl Fikir versn.
 
Arkadaş adam açık açık yazmış steroid diye orda. Onu bile bilinçli kullanıpta hiç bir rahatsızlığı olmayan insanlar var. Sana göre zararlıysa protein tozu kullanmassın olur biter. Yeter iki gündür forumu işgal ettiğin.
 
Gülüp geçmeyip bu vb ek besinleri doktor kontolünde alacak arkadaşllar için açtım bu başlığı. Siz gülebilirsiniz her yerinizle ;)
 
RasAnt@ Sağdan soldan duyumlarla vucudunu doğrudan etkileyecek besinleri kullanan kişilerde eminim çok dikkat ediyorlardır kullanım mıktarına ...

Açık ve net. Sanane ?

Belki bazı arkadaşlar tepki göstericek bu tavrıma ama iki gündür saçmalıyor. Tek sinirleri bozulan ben değilimdir. Bu tarz platformlarda tartışmalar normaldir, ama bunun suyu çıktı, milleti kanser edicek.
 
Doktor YAZMIŞ .... GERİSİ HİKAYE ;)


Bilinçsizce kullanılan amino asit, steroid ve protein tozu gibi kas geliştirici ilaçların hem hormonal, hem de kardiyovasküler sistem üzerinde çok büyük etkileri var. Doktora danışmadan, diyetisyen kontrolü altında olmadan yalnızca arkadaş bilgisiyle ya da vücudunu geliştirmiş birinin tavsiyesiyle bu tür ilaçları kullanılmamalı.
 
merak etme sayın ardaaaa ben forumu 3 yıldır ne var ne okudum hala okuyorum senin hiçbirşey bilmediğin ortada iki toz alıp profesyonel bodyciler gibi olunacağını sanıyorsun yine yazıyorum böyle gereksiz başlıklar açacağına lütfen forumu oku
 
eee ne güzel işte profesyonel bodyci gibi olmuyorsun kullanmayın tozları ;) Normal yediginizden farkı yok .... Şaka gibi ya hala arada fark olmadıgını idda ediyorlar salondaki 10 farklı kişi ile gorustum hoca da dahil 2-3 ayda aradaki farkı gorursun deyip satıyorlar bunları mıllet salakmı bir fark olmuyorsa bu kadar para bayılsın salon parası + toz parası .... Bu işe mi girsem ya dusunmuyor deilim ne dersin rocky ii para varmı ?
 
Yeter Ya Yemin Ederim Forumdan Soğuttun Beni Kendi Açtığın Başlıklar Yetmiyormuş Gibi Kim Supplement Kullanmak İstiyorsa Onun Başlığının Altınada Bunları Yazıp Duruyorsun Kullanma Kullan Demiyoruz Sana Nedir Bu Verdiğin Savaş Ya
 
Tamam daha yazmıcam ülke ne hale gelmiş ya doktor onayladıktan sonra kullanın diye baslık acıyoruz ona bile tahammul edemiyorlar kazanın çok para kazanın zengin olun tezgahınızı kapatmayım ben
 
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/toz-yok-geli-me-yok-t48665p4.html

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/protein-tozlar-hakk-nda-t48694.html?t=48694

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/protein-tozlar-neden-sa-l-t48668.html?t=48668

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ben-nap-cam-t48689.html?t=48689

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlar-da-suplament-t48673.html?t=48673



ardaaaaa kullanmıyorsan kullanma. Kimse sana kullan demiyor. Her başlığa girip başarısızlığını protein tozuna bağlamana gerek yok. Forumdan soğudum senin yüzünden. kafa_ İnsanlar sana açıklamaya çalışmış, kullanmak zorunda değilsin demiş. Sen hala neyin peşindesin anlamadım. Lütfen dünyanın geri kalanına bir iyilik yap ve fikirlerini paylaşma.
 
Son düzenleme:
Bu konu daha önce defalarca konuşuldu, haber de defalarca paylaşıldı. Kilitliyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı