Dogrumu ?? Herkes Buraya ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Whatsup

Üye
Dün bi Fitness e gittim ordaki hocaya sordum body boy uzamasını durdururmu dıe hayır hatta uzatır dedı ama yanlıs yapılmazsa felan dedı bn evde yapıyorum felan dedım olmaz dıo hareketlerı yanlıs yaparsan boyu uzatmaz dıo yasım 17 boyum 1.65 yardımcı olursanız sevınırm para ıcnmı ole dio bu yaşta body yapmalıyımım ? siZce Yardımlerıni bekliyorum

Forumda bu tür başlıklar çok, arama yapmalısın aradığına çabucak ulaşırsın. Ancak yine de yardımcı olmaya çalışırsam, yanlış yapılan hareketler forumda hocalarımızdan öğrendiğime göre boy uzamasını engeller.17 yaş erken sayılmaz 14 yaştan sonra normaldir.

Dün bi Fitness e gittim ordaki hocaya sordum body boy uzamasını durdururmu dıe hayır hatta uzatır dedı ama yanlıs yapılmazsa felan dedı bn evde yapıyorum felan dedım olmaz dıo hareketlerı yanlıs yaparsan boyu uzatmaz dıo yasım 17 boyum 1.65 yardımcı olursanız sevınırm para ıcnmı ole dio bu yaşta body yapmalıyımım ? siZce Yardımlerıni bekliyorum
Bazı hareketlerin boy uzamasına yardımcı olduğu doğrudur.

Whatsup arkadaşlar doğru demiş forumu biraz araştır. Bide biraz bahsediyim; ağırlık çalışmak, büyüme hormunun salgısını tetikler ve düzenli bir uykuyla gayet de güzel olur. Sana evde yanlış yapıyo olabilirsin demiş hocan çok doğru demiş. Ergenlik çağında eklem uçları daha kıkırdaktan oluşur(büyüme plağı). Yanlış çalışmalar ve ekleme fazla yük bindirmelere falan o kıkırdak dokuyu kemikleştirir yani boy uzaması durur.

kurallar gereği açıklayıcı başlık açmalısın..

ikinci olarak boy uzaması ile ilgili onlarca başlık var..lütfen arama yap..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı