Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocukluğumdan beri şu şeyden kurtulamadım ne desem psikoloji mi desem.. hahaha çok komik diye ne zaman başlık görüp videoyu izlesem tebessüm bile edemiyorum
Çocukluğumdan beri şu şeyden kurtulamadım ne desem psikoloji mi desem.. hahaha çok komik diye ne zaman başlık görüp videoyu izlesem tebessüm bile edemiyorum
Komik bi videoyu arkadaşına izletirsin hiç gülmez.Arkadaş ortamında fıkra anlatırsın kimse anlamaz.Çok riskli hareketler hiç girmemek lazım sonra durumunuz bu olmasın https://www.youtube.com/watch?v=8KgeTwP4Yn4
Yalnız bide demek istediğim şu : Video nun gülüncek bi tarafı yok be abi hiç mi hiç komik değil.. çocuk çocuk espiriler falan aynı çok güzel hareketler bunlar gibii iğrenç doğaçlamalar espiriler flan arkada oturan ortaokullu veletler gülüyo sadece..