Doğal Sivilce Tedavi Önerileriniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar yaşım 15 internette yüzdeki sivilceleri yok etmek için bir sürü yöntem okudum eczaneden pzifer diye sıvı bir ilaç almışdım daha beter etti kükürtlü sabun oldum hiçbir faydası yok abur cuburu kestim yine çıktı şimdi gülsuyu limon suyu vb.. şeyleri karıştırıp surata sürmeyi yapıcam

sizin önerileriniz varmı bu konuya girenlerde faydalanır bu bilgilerden teşekkürler.

limonla pudarı karıştır suratına sür hafif koyu kıvamda olsun yarım saat suratında kaldıktan sonra soguk suyla yıka yüzünü :) eminim etki eder.ben aktardan jel tarzı bişey aldım 25 tl ye haftada bir fındık büyüklügü kadar sürülüyo şuan etksini görüyorum istersen sende alabilirsin...

en önemli tedavi tavsiyem o sivilcelere hiç dokunmaman olacak, zamanla geçer

Dr.Steelhammer ın dediği gibi,öncelikle kesinlikle elleme,oynama ve yolma sivilceleri. Hem dağılır hem ileride izi kalır. Elini sık sık,yüzünü her akşam sabunlu suyla yıkarsan bişey olmaz.Yaşına normal kasma)))

Çok istiyorsan şaplı suyla yıka gece yüzünü,üstüne de pamuğa limon veya portakal yağlı pamuk dokundur (pamuğu sivilceye bastır çek,sürme suratına)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı