draft
Üye
Geçen hafta uzun zamandan beri ağrıyan dizim için doktora gittim. MR sonuçlarına göre diz eklemimde sinoviyal sıvısında eksilme var. Nedeni ise darbe nedeniyle oluşan kemik travması. Doktor menisküs olma riskimin bulunduğunu söyledi moralim bozuldu. Nede olsa daha yaş 19
1 ay boyunca Arveles kulanacağım ve eğer bir değişiklik olmazsa dizime horoz ibiği yağı enjekte edilecek. Doktor önümüzdeki 4-5 ay kadar bacak antremanı, kardio gibi şeylerden uzak kalacağım. Bide en sevdiğim antreman squat ve deadlift
Bu durumum nedeniyle eskiden televizyona da çıkan elektrik akımıyla kaslarımı uyaran bir alet almayı düşünüyorum. Bide yanlış anlaşılmasın sporda yeni değilim, squatı ve deadlifti 100kg 8 tekrar yapabiliyorum.
Türkçesini bilmiyorum ama ingilizcesi Electrical Muscle Stimulator. Kısaca TENS diye geçiyor internette. Bu tarz bir ürünü daha önce kullanan var mı? Bide aklıma gelmişken sorayım en düşük voltajda uzun süre bağlamakla bacaklarıma kardio etkisini görebilir miyim?

Bu durumum nedeniyle eskiden televizyona da çıkan elektrik akımıyla kaslarımı uyaran bir alet almayı düşünüyorum. Bide yanlış anlaşılmasın sporda yeni değilim, squatı ve deadlifti 100kg 8 tekrar yapabiliyorum.
Türkçesini bilmiyorum ama ingilizcesi Electrical Muscle Stimulator. Kısaca TENS diye geçiyor internette. Bu tarz bir ürünü daha önce kullanan var mı? Bide aklıma gelmişken sorayım en düşük voltajda uzun süre bağlamakla bacaklarıma kardio etkisini görebilir miyim?