Diyette yapılan kaçamak ve sonrasındaki pişmanlık

Merhaba arkadaslar kısın bulkingte abur cubur a falan yuklenmistim haliyle gobek bölgemin obezden farki kalmadi 82 kg oldum falan filan diyetle su an 67 kg yim ve karin kaslarım gayet belirgin ve vücudumda fazlalık yag kalmadi herneyse diyetine cok duskunumdur ve seker hic almam tatlidir falandir hic aksam yemeğinden sonra canim acayip seker istiyo insulin artiyo kan sekerim dusuyo geceleri bu siddet 2 katına cikiyo ve normalde dayanırdim alışiktim fakat evde mozaik pasta vardi 1 porsiyon götürdüm ve kendimi gunah işlemiş gibi hissediyorum boyle kacamaklardan bisey olurmu su an gecenin 1'i psikolojik olarak cok etkiler bu beni

Arada bir boyle kaçamak yapmak diyetin parçası oluyomus surekli glikojen bosaltimi ile beraber metabolizma alisir ve yag takımı yavaşlar arada metabolizmanızı şaşırtmamış lazim tabi kontrollü bir sekilde boyle arada tatli pizza cheatmeals ama cok sık olmamak kaydıyla

hemen tevbei istigfar cek iki rekat namaz kil, tek derdin bu olsun. eger yarismaya hazirlanmiyorsan sikinti yok ama yarisma yok ve bunun icin kendini sikintiya sokuyorsan doktora git

Back
Yukarı