Bir dene başarabiliyorsan içebilirsin demektir. Her zaman için beyin kıvrımları kas fibrillerinden daha kıymetlidir bunuda unutmamak lağzım. Kaslarını geliştireceğine biraz beynini geliştir sözünün hayatım boyunca gediğe oturduğu bir hadiseylede karşılaştım ya dahada gam yemem.
Neden öyle diyorsun, elitlerinde kirli işlerini gördüreceği adamlara ihtiyacı bulunur, el altında bulun, belki seni bir işe falan koştururuzsaydam hocam gerçekten elit bir grubunuz varmış benim gibi kaba bir adam yakışmazmış hakikaten aranıza
ne adamsın yaw thums:
bu arada lağzım değil lazım olacak
lutfen kirici olmayalayim.
Bende karasan gibi gnc den shker aldım 3 aydır kullanıyorum çok iyi yapmışlar.
Özellikle bir dikişte bitirlebilmesi için ikinci bir hava alma yeri var.
Evet o hava kapağını gevşek yapmışlar kullandıkça biraz daha gevşiyor o yüzden çnatada taşımanı tavsiye etmem ben çantama proteini su şişesine doldurup koyuyorum, daha garanti oluyor tavsiye ederim sende dene.İşte o hava alma yeri başıma bela oldu. Baya güzel bir shaker ama nedense çantaya koyup salona götürdüğümde bazen o hava alma kısmının kapağı kendiliğinden açılıyor ve çantanın içine protein karışımı dökülebiliyor. Başka birtane daha shaker aldım artık ona protein tozu koyup gncninkine su koyuyorum böylece en azından çantaya dökülen su oluyor.