direk Shaker dan içilir mi protein whey?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan altec
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

altec

Üye
annem kızıyor bardaklardaki protein tozu zor çıkıyor diye.
hakkaten nasıl olsa yapışıyor hemen içitkten sonra bile temizlemesi güç
shaker var. karıştırıcı yani. bunlardan nereden alırım
shaker ile karıştırıp bardak gibi içilebilir mi?

Bir dene başarabiliyorsan içebilirsin demektir. Her zaman için beyin kıvrımları kas fibrillerinden daha kıymetlidir bunuda unutmamak lağzım. Kaslarını geliştireceğine biraz beynini geliştir sözünün hayatım boyunca gediğe oturduğu bir hadiseylede karşılaştım ya dahada gam yemem.

lutfen kirici olmayalayim.

gittigidiyor a gir, ordan arama motoruna shaker yaz
bir sürü shaker cıkıyor zaten.. herbal life ın bile 5 ytl ye shaker ı var, hardline nın 12 ytl, multipower ın 16 ytl fln die biliyorum...

Bir dene başarabiliyorsan içebilirsin demektir. Her zaman için beyin kıvrımları kas fibrillerinden daha kıymetlidir bunuda unutmamak lağzım. Kaslarını geliştireceğine biraz beynini geliştir sözünün hayatım boyunca gediğe oturduğu bir hadiseylede karşılaştım ya dahada gam yemem.

ne adamsın yaw thums:
bu arada lağzım değil lazım olacak

saydam hocam gerçekten elit bir grubunuz varmış benim gibi kaba bir adam yakışmazmış hakikaten aranıza

saydam hocam gerçekten elit bir grubunuz varmış benim gibi kaba bir adam yakışmazmış hakikaten aranıza
Neden öyle diyorsun, elitlerinde kirli işlerini gördüreceği adamlara ihtiyacı bulunur, el altında bulun, belki seni bir işe falan koştururuz :D

Böyle lafa böyle cevap verilir, kimse kusura bakmasın...

ne adamsın yaw thums:
bu arada lağzım değil lazım olacak

Biraz talihsiz bir soru olmuş, GNC Shaker öneririm, bir ara bulunmuyordu, ama 2 ay kadar önce aldım, çok memnunum, 8-10 lira birşey, içerisinde mükemmel karışımı sağlayan bir bölüm var, karışmama, dipte kalma gibi bir sorun yaşamazsın.

Bende karasan gibi gnc den shker aldım 3 aydır kullanıyorum çok iyi yapmışlar.
Özellikle bir dikişte bitirlebilmesi için ikinci bir hava alma yeri var.

Bende karasan gibi gnc den shker aldım 3 aydır kullanıyorum çok iyi yapmışlar.
Özellikle bir dikişte bitirlebilmesi için ikinci bir hava alma yeri var.

İşte o hava alma yeri başıma bela oldu. Baya güzel bir shaker ama nedense çantaya koyup salona götürdüğümde bazen o hava alma kısmının kapağı kendiliğinden açılıyor ve çantanın içine protein karışımı dökülebiliyor. Başka birtane daha shaker aldım artık ona protein tozu koyup gncninkine su koyuyorum böylece en azından çantaya dökülen su oluyor.

Bencede o bölüm güzel bir düşünce olmakla birlikte ev kullanımı dışında yarardan çok zararı var.
Ben genelde evde kullandığım için dert etmiyorum gerçi.

İşte o hava alma yeri başıma bela oldu. Baya güzel bir shaker ama nedense çantaya koyup salona götürdüğümde bazen o hava alma kısmının kapağı kendiliğinden açılıyor ve çantanın içine protein karışımı dökülebiliyor. Başka birtane daha shaker aldım artık ona protein tozu koyup gncninkine su koyuyorum böylece en azından çantaya dökülen su oluyor.
Evet o hava kapağını gevşek yapmışlar kullandıkça biraz daha gevşiyor o yüzden çnatada taşımanı tavsiye etmem ben çantama proteini su şişesine doldurup koyuyorum, daha garanti oluyor tavsiye ederim sende dene.

gncnin shakerı sızdırıo walla ben beğenmedim gittim mudodan normal içki shakerı aldım onu kullanıorum sporcu shakerlarından daha iyi:):evil:

Back
Yukarı