Kaslar aynen böyle oluyor.nesini anlamadın?yazdığım okunmuyor mu
dostum sakin!!!
bilende konuşuyor bilmeyende..beyler hiç muhattap olmayın..deryanın kolu 45 cm filan yoktur sadece define olduğu için kol iyi duruyor..diğer bir husus senin o yumuşak dediğin kollar 150-200 kg pressliyorlar küçümsemek maksadıyla söylemiyorum ama senin o çok övdüğün tenisçiler kaç basıyor merak ettim.kas kütlesi fazla olan insan çabuk yorulur zaten biz antrenmanlarımızda genelde 6-7-8 tekrar gibi hacim ve/veya güç antrenmanlarını benimsemiyormuyuz..kondisyon yetersiz olabiliyor bazen kardio ilede biraz eksik giderilebilir...Benim için de öyle. Kol sımsıkı ve çok güçlü olacak arkadaş öyle şişmiş bir şey ama yumuşak olursa ne kızlar beğenir ne de güzel gözükür, güçlü de olmazsınız. Yüzücü adam, basketçi, veya teniste kaslar böyledir.
Tenisçiler kaç basıyor demişsin, onlar çok güçlüdür buna emin ol ayrıca gerçek sporcu onlardır 200 kilo basanlar her gün protein yiyenler değil, bu sağlıksız bir şey çünkü.
Eğer fitness tarzı ve sporcu gibi besleneceksen her şeyden yiyeceksin çikolata, yağlı ve hamur işi dışında... Ama her sabah 4 yumurta beyazı falan gereksiz şeyler. Tenisçiler, basketbolcular kondüsyon olarak çok daha iyidir o vücutçulardan.