Derim yırtıldı ( sırt bölgesi )

Eray05

Üye
Beyler öncelikle yanlış yere açtıysam Özür dilerim.yeniyim forumda.neyse konuya geleyim.spora yeni başladım.1 hafta oluyor daha.sırt bölgemde bel kenarlarında yirtiklar gördüm moralimi bozdu.neyi yanlış yaptım acaba çok zorlamadım bişeyi de.spora başlamam 1 hafta olmuşken hevesliyken gitmemeyi düşünüyorum ama vücut geliştirmeyi de çok istiyorum.napcam bilmiyorum çok kötü duruyorlar.1 haftada nası oldu anlamadım.bu arada 16 yaşındayım yorumlarınızı bekliyorum :(

fotoğrafını atarsan sevinirim bu arada eğerbu işi yapmak istiyorsan gönülden seviyorsan asla bırakma derim sonuçta iyi bir görünümden ziyade sağlıklı bir yaşamın olacak

kırmızı renkli deri çatlaklarından bahsediyorsan eğer dert edecek bir şey yok , zamanla rengi beyazlar farkedilmez bile pek. kilo alım hızın fazla olursa çatlaklar da artar.
Peki bunlar niye oluyor daha 2 kilo aldım bi fark yok 1 hafta oldu neden olabilir git gide artacaga benziyor[DOUBLEPOST=1470134934][/DOUBLEPOST]
fotoğrafını atarsan sevinirim bu arada eğerbu işi yapmak istiyorsan gönülden seviyorsan asla bırakma derim sonuçta iyi bir görünümden ziyade sağlıklı bir yaşamın olacak

2016-08-02 13.57.17.jpg

Back
Yukarı