Deri Yırtılmalarım (Resimli)

Selamlar beyler ben bu deri yırtıklarından artık gerçekten rahatsız oluyorum ve her geçen antrenman da büyüyor ve sürekli yeni yırtıklar oluşuyor doktora gittim 3 tane krem verdi fakat hiç bir işe yaradığı yok bunların çözümü var mıdır acaba ? Resimlerden birisi sağ kolum diğeri ise sol kolum.

Eklentiler

• IMG_0322.JPG
    IMG_0322.JPG
    32,4 KB · Görüntüleme: 1.847
  • IMG_0324.JPG
    IMG_0324.JPG
    33,5 KB · Görüntüleme: 1.865
Sanırım tam olarak çözümü yok

not: ben olsam kremleri kullanmazdım kortizol etkisi var sanıyorum

yav aynısı bendede var , renk değiştirdi ama hala geçmedi , karındaki olanlar 4-5 yıldır var mordan beyaza geçip kamufle gibi oldu ama dibine girip dikkatlice bakınca ten rengi ile ordaki beyazlığı farkedebiliyorsunuz.Şuan kol ve omuzda hafif çıktı yeniden.

yav aynısı bendede var , renk değiştirdi ama hala geçmedi , karındaki olanlar 4-5 yıldır var mordan beyaza geçip kamufle gibi oldu ama dibine girip dikkatlice bakınca ten rengi ile ordaki beyazlığı farkedebiliyorsunuz.Şuan kol ve omuzda hafif çıktı yeniden.
Ben cidden rahatsız oluyorum ya bende de bayadır var bacaklarım da vardı baldır bölgelerinde onlar beyazladı fakat bunlar 4 -5 yıldır var rengi de değişmiyor tam tersine büyüyor .

Benim belde var benzeri, zamanla belirginliği azaldı ama çizgi çizgi beyazımsı iz duruyor ameliyat izi gibi. Küçüklükten tanıdığım 3-5 arkadaşımın da geçmediğini biliyorum. Biyolojik bir canlı olduğunun farkına varırsan kendi gelişiminin izleri olarak değerlendirebilirsin, bu güzel bir şey. Mesela yara izleri, böyle yırtıklar, kilo verme sonrasında oluşan deri sarkması, ben gurur duyuyorum.

ninja turtles gibi.
503747-cf049b74cd44142e2a54b68613cf3440.jpg

Benim belde var benzeri, zamanla belirginliği azaldı ama çizgi çizgi beyazımsı iz duruyor ameliyat izi gibi. Küçüklükten tanıdığım 3-5 arkadaşımın da geçmediğini biliyorum. Biyolojik bir canlı olduğunun farkına varırsan kendi gelişiminin izleri olarak değerlendirebilirsin, bu güzel bir şey. Mesela yara izleri, böyle yırtıklar, kilo verme sonrasında oluşan deri sarkması, ben gurur duyuyorum.

ninja turtles gibi.
503747-cf049b74cd44142e2a54b68613cf3440.jpg
Gelişimin göstergesi olabilir her geliştiğimde böyle mi yırtılacak ya ? fakat bicepslere kadar inmeye başladı artık tişörtün kolundan çıkacak nerdeyse gerçekten aşırı rahatsız edici :(

Onlarla yaşamaya alıştım :D deneyin derim arkadaşlar , bide lazerle belki düzelir diyolarda çok paradır o diye düşünmedim :D

Bu çatlaklar derinin altında olduğu için dışarıdan müdahele ile, yani krem ile düzelme gibi bir durum söz konusu değilmiş. Tek çözüm var lazer.

Pahalı mıdır ?
Güncel fiyatlar hakkında bilgim yok, ancak az önce bi bakındım. Eskiye dönük bilgiler buldum, şuna benzer bişi yazıyordu, Şehirden şehire, doktordan doktora ve hasarın büyüklüğüne göre değişkenlik göstermek üzere toplam 500 tl ile 2000 tl arasıdır, fiyatlarımız 2014 güncel fiyatlarıdır yazıyordu..

Güncel fiyatlar hakkında bilgim yok, ancak az önce bi bakındım. Eskiye dönük bilgiler buldum, şuna benzer bişi yazıyordu, Şehirden şehire, doktordan doktora ve hasarın büyüklüğüne göre değişkenlik göstermek üzere toplam 500 tl ile 2000 tl arasıdır, fiyatlarımız 2014 güncel fiyatlarıdır yazıyordu..
Öh maşallah.

Back
Yukarı