Deneyimli abilerim lütfen tavsiye verin.

Şuanda body yapalı 1 yıl 2 ay oldu.70~71 kiloyum. Göbeğim az çok var. Başlamadan önce 55 idim. Kolum inik ortalama 37~38cm. Şuana kadar birçok şey kullandım. Lakin hala neyi kullansam karar veremiyorum. Öğrenciyim. Yaşım 22. İsole whey alıp yanına glutaminmi alsam [whey içindeki bcaa bana yeterli olurmu sorusu beni meşgül ediyor] yada normal whey alıp bcaa glutamin yada prework - glutamın. Yada kreatinmi alsam[onu böbrekden dolayı sormam lazım küçük bir sorunum var]. Lütfen düşüncelerinizi yazınız. Aylık ortalama 300tl fazlalığım var. Bununla ya süplement alıyorum yada kenara koyuyorum[yazın beslenmeme dikkat ediyorum tavuk+ yeşillik hergün]. Yurtda kaldığımdan beslenmem sıkıntı[kırmızı et yemiyorum]. Antreman öncesi tavuk dürüm yiyordum göbek cıkınca artık yoğurt muz şeklinde yapıcam.

tavuğu dürümsüz ye illa ekmek veya yufka tarzı olmasına gerek yok, yanına da küçük bir porsiyon pilav makarna. Tabi son karar senin.
Bana sorarsan içinde 3-4 gram şeker var diye falan normal wheyi bırakıp izole almak saçma sonuçta profesyonel değiliz onun yerine bi whey al yanına da scivation elite labs sci-mx gibi bcaa + glutamin ihtiva eden bcaa alabilirsin ben indirim de diye elite labs almıştım ama aklımda hala sci-mx bcaa kaldı. creatin mevzusunu hatta böbrekte vs. sorun varsa supplement mevzusunu doktora danış burdakilere değil kolay gelsin.

2 yıldır spor yapıyorum kullandığım tek supp kreatin ve protein olmuştur bu supp işlerinde kafayı takmayın illaha bunu almalıyım almassam gelişemem diye

kardeşim whey bcaa glutamın 3 ayrılmaz ıkılı sımdıı whey proteınde bcaa var ama bcaa nın asıl gorevı yerını tutmuyor dolaylı yoldan almıs oldugun proteınle bırlıkte bagırsakta emılım sagladıgı ıcın kayba uguruyuor whey dekı bcaa proteın emılım asamasında daha cok ıse yarıyor normal aldıgın bcaa ıse mıdede emılım saglıyor ve dırek kas ıcerısındekı proteın sentezlenmesını baslatıyor kas kaybını onluyor

tavuğu dürümsüz ye illa ekmek veya yufka tarzı olmasına gerek yok, yanına da küçük bir porsiyon pilav makarna. Tabi son karar senin.
Bana sorarsan içinde 3-4 gram şeker var diye falan normal wheyi bırakıp izole almak saçma sonuçta profesyonel değiliz onun yerine bi whey al yanına da scivation elite labs sci-mx gibi bcaa + glutamin ihtiva eden bcaa alabilirsin ben indirim de diye elite labs almıştım ama aklımda hala sci-mx bcaa kaldı. creatin mevzusunu hatta böbrekte vs. sorun varsa supplement mevzusunu doktora danış burdakilere değil kolay gelsin.
Ofda okuyorum. Elim kadar ekmek arası döner 6 tl. Pilav üstü tavuk yesem sanırım 12tl civarı olucak ve 3 4 kaşıkda biter kesin.
İzole dememin nedeni bazı topluluklar diyim, içersindeki şeker oranının azlığından ziyade etkisininde daha iyi olduğunu söylüyorlar.

Ofda okuyorum. Elim kadar ekmek arası döner 6 tl. Pilav üstü tavuk yesem sanırım 12tl civarı olucak ve 3 4 kaşıkda biter kesin.
İzole dememin nedeni bazı topluluklar diyim, içersindeki şeker oranının azlığından ziyade etkisininde daha iyi olduğunu söylüyorlar.
sabahtan veya akşamdan tavuk göğüs ve pirincimi yapıp kaplar şeklinde okula götürüyorum peki sen neden bunu yapmıyosun

Back
Yukarı