Definisyona devam mı etmeliyim,yoksa artık bulk'a geçmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.hiç yorum yapmasanız bile tek cümle yazmanız yeterli..
diyette 4. haftayı bitirdim bu arada..

Eklentiler

• Photo on 2013-04-21 at 10.23.jpg
    Photo on 2013-04-21 at 10.23.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 451
  • Photo on 2013-04-21 at 10.23 #2.jpg
    Photo on 2013-04-21 at 10.23 #2.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 418
tabiki definasyonunu devam ettirmelisin, zira yaz geliyor. definasyon yaparken oldukça kondisyon da kazanırsın hem bulka girdiğinde ağırlık kondisyonun süper olmuş olur.

tabiki definasyonunu devam ettirmelisin, zira yaz geliyor. definasyon yaparken oldukça kondisyon da kazanırsın hem bulka girdiğinde ağırlık kondisyonun süper olmuş olur.

yorumun için teşekkürler
beni tereddütte bırakan kollarımın 35 ve omuz ölçümün 120 olması.ölçüler düşük yani.çok zayıf görünürüm diye korkuyorum

Definasyona devam etmelisin buradan bakıldığında %15-16 yağ oranı görülüyor, packler şekillenmemiş karın kası çalışmadınızmı?

Definasyona devam etmelisin buradan bakıldığında %15-16 yağ oranı görülüyor, packler şekillenmemiş karın kası çalışmadınızmı?

tabiki çalıştım gölgeden packlerin izi gözükmüyor avatarım'dan görebilirsiniz ama zaten göbek olduğu için şuan packlerin çıkması olanaksız :)

tabiki çalıştım gölgeden packlerin izi gözükmüyor avatarım'dan görebilirsiniz ama zaten göbek olduğu için şuan packlerin çıkması olanaksız :)

Şöyle %10 lara düşüp bulka girme taraftarıyım ben.. Fakat bazı insanlar bulk u her yemek serbest sanıyor.Yükleniyor basit kh ya yükleniyor ay çiçek yağına oluyor sana nur topu gibi bir göbek... Her neyse açıkçası bana kalırsa şöyle %10-11 lere düşüp bulka girseniz %14 te bulk u kapatsanız sizin için çok daha iyi olur.

Şöyle %10 lara düşüp bulka girme taraftarıyım ben.. Fakat bazı insanlar bulk u her yemek serbest sanıyor.Yükleniyor basit kh ya yükleniyor ay çiçek yağına oluyor sana nur topu gibi bir göbek... Her neyse açıkçası bana kalırsa şöyle %10-11 lere düşüp bulka girseniz %14 te bulk u kapatsanız sizin için çok daha iyi olur.

değerli yorumlarınız için teşekkür ederimbir endomorf olarak yüzde 10ları görmek benim için çok zor ama imkansız değil uğraşacağım..

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı