Definasyonda kg başi alinmasi gereken rrotein miktari

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DİRHAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

DİRHAN

Üye
77 KG BİR SPORCU 1 KG BAŞINA NE KADAR PROTEİN ALMALIDIR KAFAMA TAKILAN ŞEY BU. DEFİNASYON PROGRAMINI İYİ BİLEN BİRİ BANA YARDIMCI OLURSA ÇOK MUTLU OLURUM kafa_

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:58 ----------

Acill cevap verebilecek var mı Agırlık dönemınde kg başına 1.7 yada 2 kg protein alıyordum

77 KG BİR SPORCU 1 KG BAŞINA NE KADAR PROTEİN ALMALIDIR KAFAMA TAKILAN ŞEY BU. DEFİNASYON PROGRAMINI İYİ BİLEN BİRİ BANA YARDIMCI OLURSA ÇOK MUTLU OLURUM kafa_

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:58 ----------

Acill cevap verebilecek var mı Agırlık dönemınde kg başına 1.7 yada 2 kg protein alıyordum

Definisyon dönemi kg başına 2.5 gram protein idealdir.

Bulk döneminde kilo başına 1.5 ila 2 gram protein alınırken define döneminde 2- 3 gram arasında almak mümkündür.

Bulk döneminde kilo başına 1.5 ila 2 gram protein alınırken define döneminde 2- 3 gram arasında almak mümkündür.

üye ideal olanı sormus mümkün olup olmayanı değil ayrıca bulkda 1.5 gram alıp definede 3 gram almanın mantığı nedir ? bulk döneminde kaslar agır antrenmanlara giriyor kas yıkımı daha fazla oluyor definisyon da ise cardio ve parçalama hareketleri yapılır kas yıkımı bulk a nazaran daha az olur bulkda kas kütlesi artırılmak istenirken yanında yağ alınır definisyonda ise alınan bu yağların yakımı ve kaslara şekil verilir. bence definisyonda kilo başına 3gram protein almak gereksiz

Bulkta asıl önemli olan yeterli ve kaliteli karbonhidrattır protein 1.5-2gr civarı yeterlidir definisyonda cardio çalışmaları ve düşük kalori diyetleri kas kaybına sebep olabilir bu yüzden az yağ az karbolu protein kaynakları bol bol tüketilmelidir.

Back
Yukarı