Definasyon ile ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mrb arkadaşlar .bulunduğum yerde sıcaklık 37 38 derece olduğundan protein bi zaman sonra bayıyo hatta yemek bile yemiyoruz diyecek kadar az yiyoruz. bende bunu avantaja çevirip definasyona başlamayı düşündüm. bildiğiniz üzere yazın daha fazla kalori yanar vücutta. definasyon yaparken protein kullanmayıp sadece bcaa ile kas hacmini korumamız mümkün mü??

Ketojenik diyet ile 150gr protein 150 gr yağ alıyorum günlük böyle bile kas hacmi korunamazken az protein ile hiç korunamaz görüşündeyim kas hacmi korumak istiyorsan bol karbo + bol protein şart sadece kalori az olmalı ve cardio fazla olmalı.

işin aslı şöyle. benim göğüs, karın ve bel çevremde yağlanma var ben onları yakmak istiyorum aslında. onun için böyle bi konu açtım. ama bu yağlanmayı giderirken kastan veririm diye korkuyorum

Yeterli hacime sahipsen definasyona girmen gerekir.Protein almadan sadece bcaa ile kas kaybını aza indirgeyeceğini sanmıyorum büyük bir kas kaybı olacaktır.Definisyona gireceğine kardiyo yapmalısın

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı