definasyon ,diet ,kür.... bi yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
112 kiloyum ii bir programım var ,sııkı diet yapıyorum 12 kg daha yağ yakmam gerekiyo ...bunları yaparken ekstra olarak neler kullanırsam (supplement olarak) kas kaybını sıfır a indirip yağ yakımını maximize ederim ve hatta belki biraz daha hacim kazanırım boy 194 yaş 24 bundan önce 138 kg dum son kalanları vermek istiyorum ..şimdiden yardımlarınız için teşekkürlerbench_O

Aslında sana bunnla ilgili en az 20 adet başlık bulabilirim ama o kadar vaktim yok..Eğer bulamazsan akşam bir ara linkleri veririm..Ama bence sende arama yapmayı dene

arama yaptım ben anahtar sözcükleri bilmiyorum demek ki olduğunu ben de biliyorum lütfen o linkleri verirmisiniz çok memnun kalırım

Define olmak istiyorsan diet + cardio + ağırlık çalışması yapman gerekir.Tabi supplament kürüde uygulamalısın whey + bcaa + creatine + L-karnitine gibi.

Dietini şu şekil uygulYbilirsin:

sabah:50 gr müsli + yağsız süt + protein tozu

ara:2 adet elma

öğlen:1 tabak makarna"yağsız" + 200 gr et"tavuk,balık,hindi" + salata

ara:meyva 2 adet + yağsız yoğurt

akşam:200 gr et + salata + sebze yemeği

gece:5 adet yumurta beyazı + salata

Antreman:haftanın 4-5 günü idealdir.

biceps ve tripzepsi ....göğüs ve kanatı süper setleyebilrsin.Omuz ve bacak hareketlerindde çok tekrar yapaiblirsin 3 ve 4 set olrak.
cardio:Ant önce 1 saat cardio öneririm bisiklet ve koşu olrak.Mide hareketleri olrak crunch ve çakı ypaaiblirsin 3 set olrak.

Supplament kürü:

L-karnitin:ant önce 1 tablet
whey:ant sonrası 1 ölçek ve sabah kalktığında
bcaa:ant öncesi ve sonrası 2 şer tablet alabilirsin
creatine:ant önce 10 gr alınabilir.
ayrıca C vitamini ve calsium sandoz vitaminleri yağ yakımını hızlandırır.

not:Diette bol bol su içmelisin.Cips,çikolata,kızartmalar,şekerli ve yağlı tüm yiyecekler yasak.Tuzu yarım çay kaşığı salataya dökebilrsin.Yağ ork sızma zaytin yağı tüketebilrsin az.

başarılar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı