Definasyon İslemi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba benim amacim sadece sıkı ve plaj vucudu yağsiz vucut yani
yaş 17 boy 180 kilo 74,5 yağ oranim ise tam emin değilim 13-16 arasi olmali

Yaklasik 1 aydir bu vg deyim ( önceden deneyimim vardi ama programsiz kafama göre düzensiz ) 1 ayda herbölgemde +4 cm ölcü aldim kolum 34 suan 30 du
omuz 116 di 120 suan göğüs 97 di haala 97 yalniz acayip bellirginleşti hatlar felan

sizce 1 aylık calısma yetermi yada bu vucuda definasyon yapsam 1 ay nolur sönermiyim ot gibi kalirmiyim ? 1 ay l cartinle birlikte yag yakmak istiyorumda vucudumun ot gibi felan kalmasindan korkuyorum ölcülerimde gidermi ?

arama yaptim ama benim soruma net cevap bulamadim tesekkurler

benim fikrim kütleni dahada artırman bence hedefin minumu şekilde yağlanarak kilo alman bunuda programına haftada 2-3 gün 30 45 dk arası cardio ekleyerek yapabilirsin bence beslenme bu işin kilidi eğer beslenmem gerçekten güzel ise güzelden kastım protein oranı yüksek ve yağ(kızartma,trans yağ) şeker tuz hamurişi gibi şeylerden uzak güzel yağ(zeytinyağı ,ceviz badem omega3 ve omega6) ve kompleks karbonhidrattan(bulgur,yulaf,kepekli pirinç) oluşuyorsa zaten güzel ve fit bir vücud elde edebilirsin daha çok erken bence definasyon için

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : definisyon, yag yakimi, olcu kaybi

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı