Damar Adam : )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boyle vucudum olsun 100 mılyar borcum. çok güzel bence, daha aşırısı kotü 8)

Bu görüntü gayet normal. Daha önce hic damarli insana rast gelmediniz mi? Steroid kullanan insanlarda yag oranida az oldugu takdirde damarda genisleme ve sisme meydana gelir. Ben stüdyoda her zaman gördügüm icin bana bu normal geliyor tabi ama normal bir insanla karsilastirdiginizda elbette cilgin bir durum.

benim yaş 14 el kol geliştirme harketlerimden önce pek damarm gözükmezdi
şimdi bir çok damarım görünüyor kolum ve kaslarım daha iyi olmasına rağmen damarların çıkması sebebiyle tereddüt ediyorum
sizce bu iyi bir şey mi?

arginine takviyesiyle bu kadar olmasada antreaman sırasında baya bi damarlı olabiliriz aslında :D:D ;)

bu adamdan kan alırken hiç zorluk çekmezler:)şırıngayı sapla bir yere rastgele nasıl olsa damara denk gelir:)

Son düzenleme:
arginine takviyesiyle bu kadar olmasada antreaman sırasında baya bi damarlı olabiliriz aslında :D:D ;)

Nerden duyarsınız böyle saçma şeyleri bilmemki :) Damarları genişleten şey Nitrik oksid(NO) dur.Damarlı gözükmek istiyosanız öncelikle define olucaksınız.Body yapmakla yeni damar oluşmaz.Oluşan damarları büyütebilirsiniz sadece.Arginin ise bir aminoasittir.GH ı en güçlü tetikleyen aminodur.

Arginine nitrik oksit salınımını tetikler. Tek fonksiyonu büyüme hormonu değil.

Nerden duyarsınız böyle saçma şeyleri bilmemki :) Damarları genişleten şey Nitrik oksid(NO) dur.Damarlı gözükmek istiyosanız öncelikle define olucaksınız.Body yapmakla yeni damar oluşmaz.Oluşan damarları büyütebilirsiniz sadece.Arginin ise bir aminoasittir.GH ı en güçlü tetikleyen aminodur.

index.php

index.php

turk mılletı degılmıyız a32 hemen konuyu haplara steroıdlere baglıyoruz bunun gıbı gorunmek ıcın dırek kolay yontem hap igne.zora gelınce kacıyoruz yorumlardada dırek eczane BI KEREDE CALISIPTA YAPIN SU ISI ne olucak.sadece aynı sekılde haftada kalorıyı ayarlayarak beslenın.yag oranı azlınca cıkıyor. sertlesmesı ıcın d 3 (4 litre süt icin bu adamın yarısı olurusnuz 1 yılda

hemşireler kan alırken damarlardan damar beğensinler artık hem damarı falanda çatlatma ihtimalleri yok sanırım hayya damara girmek için biraz çaba gerekebilir

Back
Yukarı