• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Daha Başlamadım Yardım Bekliyorum !

Merhaba Arkadaşlarım Abilerim :)

Ben 15 yaşında bir gencim ve vücut geliştirmeye başlamak istiyorum. Yakında bir Fitness centera yazılacağım. Boyum 1.75 ve kilom 68. Kilom yaşım için ideal gösteriyor. Abilerim, acaba oraya gidince ne yapmalıyım, nasıl bir program hazırlamalıyım? 1 yılda oldukça zamanım var. Tabi devam edeceğim. Vücudumu şekillendirmek istiyorum ( tabi sizin yardımlarınız ile ). Biraz göbeğim var acaba karın çalışmalı mıyım, ne zaman proteinlere başlamalıyım, nasıl beslenmeliyim gibi bilgileri sizlerden yardım bekliyorum.Kac ayda şekillenir gogusum ve karnım ? Çok teşekkür ederim yardımlarınız için şimdiden :)

SUANKI RESIMLERIM
http://imageshack.us/photo/my-images/11/onden.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/269/yandanz.jpg/

biraz yağli bir vücüdün var sanırsam çünkü karın yanları baya taşmış ama sorun deil bunlar kısa zamanlı kardiyo ve mide hareketleriyle düzelir adamlar dagları eritiyor onu eritmek çok kolay diğer yandan vücudunun yapısı iyi duruyor hacim yapmaya uygun gibi kaç ayda şekillenir karnım ve göğsüm demişsin eğer iyi beslenirsen düzenli çalışırsan her ay hatta her hafta gelişme olur buda sana iyi gelir herşey sende bitiyor yani ilk 3 aydan önce protein v.s kullanmanı önermem vücüt sporu bi tanısın biraz oturt vucuda sonra istersen alırsın spor hayatında başarılar dilerim

Değerli üyemiz;
Sizi şimdilik uyarıyorum.
Uyarı Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Mümkün olan en kısa zamanda kurallara uygun resimlerinizi de eklemenizi öneriyorum. Aksi takdirde konunuz kilitlenecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Biraz kifozlukta var sanırım omurga dışa doğru

Abi şimdi bir daha baktımda fotograflara gercekten de bir eğri cıkmısım ayna karsısında olmuyo da fotolarda oyle cıkmıs kusura bakmayın ama haklısınız gercekten boyle cıkms. Erko merko bir de acaba zaman olarak gelişme nasıl ollur orda da bir yardımcı olur musun ?

Benim sana tavsiyem ilk olarak cardio yapıp yağ oranını %10 gibi bir orana düşür ondan sonra bodye başla, düzenli beslenme ve çalışma sonucuyla 6 ayda fit bir vücudun olur

Benim sana tavsiyem ilk olarak cardio yapıp yağ oranını %10 gibi bir orana düşür ondan sonra bodye başla, düzenli beslenme ve çalışma sonucuyla 6 ayda fit bir vücudun olur

Haklısın, %10 a indirene kadar düzenli cardio yapıp bu arada da karın ve gogus agırlıklı degil de kollara agırlık vererek calıssam. Yag oranı yuzde 10 olduktan sonra da karın ve goguse de yuklensem iyi olacak gibi gozukuyor degil mi ?

Back
Yukarı