daha ıyısı ıcın ne yapmalıyım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kng0909

Üye
yas 23 1.75 boy 77 kılo

sabah. 8:30 cıvarı
--100 gr cokelek 2 yumurta1 yumurta beyazı 1 kepeklı ekmek -
-- nadıren mısırgevregı sut cokelek
-- 150 gr yagsız bonfıle 1 kepeklı ekmek
(hepsinde 50 gr karısık kuru yemıs ve 3 -4 parca mevsım meyvesı ve multıvıtemın mıneral )

saat:12:00
l carnıtın

oglen 13:00 cıvarı
-- ofısde calıstıgım ıcın ne cıkarsa

saat 5:00
---bulursam 100 gram et

saat5:20
--l carnıtıın
saat 5:40
eger et yememıssem amınoasıt proteın tozu kombınesı

saat 6 -8 arası antreman veya bazı gunler kardıyo (az agırlık cok tekrar )ozmnlar 9 a kadar uzuyor

aantreman sonrası ılk 30 dk ıcınde 30 grm whey ve yagsız sut

saat:9:00 cıvar
salata zeytın yagı ıle bazen beyaz peynır tonbalıgı takvıyelı

yatmadan once 30 gr whey 100 grm sut 100 grm su ıle (az kalorı alayım dıye)
not: caseın proteınım yok

kas olusumu ve zayıflama ıcın bole bı beslenme yapıyorum sızce yanlısım varmı ?

Eksik yok gibi ancak çökelek çok tuzlu değil mi yoksa lor mu? Çünkü 100 gr çökelek yaklaşık 50 gr protein içeriyor ama tuz oranı çok çok yüksek nasıl yiyorsun?

o konuda hıc sıkıntı cekmıyorum . tuz oranı ole cok degıl benım aldıgımın . sogan zeytın yagı bıbber ıle kavuruyorum 2 ,3 kılo kadarını daha sonra uygun sekılde buzluga ıstıflıyorum . duzenlı olarak kullanıyorum

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı