Dövüş sporu sorusu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Batumlu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hocam bu zıplayıp hoplayıp bacakları ile adamı düşüren haraketler varya. Heh onlar hangi spor dalının. Şimdi internette bulamadım ama normalde denk geliyorum. Allah için nasıl yapılıyor bunlar. Hangi spor dalında. Bulamadım çıldırcam.

Kung fu ve Wing Chun olabilir. Bu hareketler filmlerde de kullanılmış estetik bir sanat olduğu için. Bruce Lee filmlerinde açıkça görülür bu dövüş sanatları. Başka aklıma gelmiyor yada bilmiyorum.

Kung fu ve Wing Chun olabilir. Bu hareketler filmlerde de kullanılmış estetik bir sanat olduğu için. Bruce Lee filmlerinde açıkça görülür bu dövüş sanatları. Başka aklıma gelmiyor yada bilmiyorum.

1.11 de ki gibi. Buna benzer şeylerre çok rast geldim ama bulamıyordum. Bunun sahte oldığunu biliuorum. Sadece hangi dalda var buna benzer.

Taekwando ya da karate olabilir ya da kung fu çünkü kung fu bun bir çok dalı var onlardan birisini görmüş olabilirsin[DOUBLEPOST=1586104681][/DOUBLEPOST]Capoeira taekwando ya da karate olabilir

Senin Söylediğine göre Capoeira, ama videodaki amerikan güreşi bunu için akrobatik eğitim alman lazım yanı cimnastik 10 yaşından büyüksek hatta 8 yaşından cimnastik eğitimine almazlar seni o yüzden en iyi direk kaç yaşında olursan ol capoeiracılar seni eğitime alırlar capoeirada da iyi bir akrobatik eğitim alabilisin

Back
Yukarı