dövüşçü olmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mirposs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mirposs

Üye
Sa arkadaslar kucuklugumden beri hep iatemisimdir fakat aile iste yok dediler 17 yasindayim 18 e giricem ben dovuscu olup bu isten para kazanmak istiyorum.spor gecmisi olarak kucuklugumden beri basket oynuyorum amator ama klublerde deil 15 yaaimdan beride vucut calisiyorum sizce bu isten para kazanmak icin gecmi ben bir sporu yapip onu meslek haline getirmek istiyorum anlicaginiz ? Varmi boyböyle seyler hani küçük capli olan para kazanilanlar veya buyuk capli olanlara gec kaldimmi?

bana sorucak olursan spor yapmak için hiçbir yaş geç değildir, ama bu işten para kazanırmıyım dersen şahsi fikrim o yaştan sonra dövüşe yeteneğin yoksa kazanamazsın.

bana sorucak olursan spor yapmak için hiçbir yaş geç değildir, ama bu işten para kazanırmıyım dersen şahsi fikrim o yaştan sonra dövüşe yeteneğin yoksa kazanamazsın.

Antrenor olma imkanim varmidir peki ? Veya universiteyi bitirip de bir salon acma ? Birde yasal olarak yapilan hangi dovuslerde para kazanikiyor ? Bunlara katilmak icin ne gerwkli[DOUBLEPOST=1412528856][/DOUBLEPOST]
Antrenor olma imkanim varmidir peki ? Veya universiteyi bitirip de bir salon acma ? Birde yasal olarak yapilan hangi dovuslerde para kazanikiyor ? Bunlara katilmak icin ne gerwkli
Birde remy isimli bir bokser 18 yasinda baslamis sanirsam ve sampiyonlukmu ney almis tam hatirlamiyorum ama

Gec
Antrenor olma imkanim varmidir peki ? Veya universiteyi bitirip de bir salon acma ? Birde yasal olarak yapilan hangi dovuslerde para kazanikiyor ? Bunlara katilmak icin ne gerwkli[DOUBLEPOST=1412528856][/DOUBLEPOST]
Birde remy isimli bir bokser 18 yasinda baslamis sanirsam ve sampiyonlukmu ney almis tam hatirlamiyorum ama
Gec degil kardesim :) helebirde spor gecmisin varsa niye gec olsunki maclarada cikarsin lisansinda olur milli sporcu lisansin bile olur 22 yasimda baslayip 23-24 yasinda milli spprcu lisansi alanlar var hatta tanidigim biri 17 yasinda kick boksa basladi 18 de milli spprcu lisansini aldi prof olarak yapabilirsin ve bu sporun 45 yasina kadar yolu var ama sanmam 30-35 de birakirsin

Ben aktif olarak kickboks yapiyorum dedigim gibi yetenegin yoksa cok cok zor. Antrenor olabilirsin spor akademisi okursun antrenorluk belgeni cikartirsin ama genelde ring gormus hocalar baska oluyor :)

Ben aktif olarak kickboks yapiyorum dedigim gibi yetenegin yoksa cok cok zor. Antrenor olabilirsin spor akademisi okursun antrenorluk belgeni cikartirsin ama genelde ring gormus hocalar baska oluyor :)
Bu yastan sonra ringe cikamammiki ? Yetenegim var diye dusunuyorum kucujjen hep isterdim aam baska sporlarla ilgilendim amator basket at binme masa tenisi vs vs???

Back
Yukarı