CRKT ÇAKI VE BIÇAK 2009 kataloğu (pdf)

gakkos

Üye
çok güzel bir katalok meraklısı olan arkadaşlar vardır diye eklemek istedim. Saygılar.

..::İNDİR::..

Kod:
http://freakshare.com/files/klj0b7kq/CRKT_Catalog_2009.rar.html

Eklentiler

• resim.jpg
    resim.jpg
    169,6 KB · Görüntüleme: 510
Son düzenleme:
Çakıları enteresan vede güzel.Sitesi (reklam olurmu olmamı bilmiyorum)www.crkt.com'dur fiyatlarıda yazmaktadır.Ama bunlar yurtdışından alınabilir :) Taşımakta akıl karı degildir polise yakalandınızmı gidersiniz.

cataloktaki modelleri birde görün süper ya :)
benim favorimde bu

CR5500_xlarge_1423_full_122.jpg

ve de bu
CRM16-10KZ_xlarge_8695_full_251.jpg

biraz daha büyük ve keskin isteyen olursada :)

CR2910_xlarge_28199_full_95.jpg

Son düzenleme:
İnsan neden yanında taşısınki hem suç.Ama avcılar,dağcılar,dalgıçlar kullanır bişey diyemeyiz.gakkos crkt kiss 5500 ü polat alemdar kullanıyordu :)

Bu ürnler genelde koleksiyonculara hitap eder, avcılar ve balıkçılar için bile üstün kalitesine rağmen hep 3. planda kalmış bir markadır. Bir çok ülkenin polis kuvvetlerinin ve askeri kuvvetleri için heavy duty ürünler üretmektedir. Mesela Gakkos dostumuzun koyduğu ilk resim Başbakan RTE'in yanında taşıdığı, Kurtlar Vadisi'nin Polat'nın da dizi de boy boy gösterdiği bir üründür. Yanlış hatırlamıyorsam toplamda 17 farklı ödülü var ve en çok satanlar dan. Bende de 4 çeşidi var mesela, Altın kaplama olanını para klipsi olarak kullanırım:) Ufak boylarının taşıma konusunda kanuni bir yaptırımı yok bu arada.. Zaten bu tarz bir ürünü taşıyan adam alışa gelmiş bıçak taşıyan adamlardan daha elit seviyede olucaktır. Çünkü fiyatları kesinlikle "UCUZ" değil. İlgilenen arakdaşlar gittigidiyordan bazı modelleri temin edebilirler. Bunlara ek olarak 2 de dip not vereyim size, kesinlikle yurt dışından getirtmeyin. Çünkü 17 gönderimin 17sindede gümrüğe takıldı faturasından dolayı, geri almak için uğraşmanız ve masraf yapmanız gerekiyor. Ve 200tlnin altında bulunacağınız ürünler genelde Çin malı taklitleri oluyor.

Elimde ki 1447 parçanın 44 ü bu markaya ait, İlgili arkadaşlara bu marakdan önce Cold Steel i şiddetle tavsiye ederim...

Back
Yukarı