Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdi diyelim ki ben bir Fıtness shop a girdim creatinle aminoasit arasında ikileme düştüm evde de protein tozu var sizce hangisine öncelik vererek almalıyım ?
Merhaba Whey proteinin olduğunu varsayarak. Creatin. Kullanmadim şuana kadar fakat bir çok şey okudum hakkinda bence Whey den sonra 2. tercihin Creatin olmali. Ağırlıklarda artış sağladiği ve Su tuttuğu söylenir..
bende wheyle creatin kullandım bir süre bu yüzden günde yaklaşik 6 litre su içiyordum daha sonra hastaneye kontrole gitmiştim doktor bana çok az mı su içiyorsun diye sordu 6 litre içmeme rağmen ve vucutta creatin fazlam olduğunu söyledi bende daha kutunun yarısı dururken arkadaşima verdim sağlığımdan önemli değil creatine alacaksan eğer yarısında bi kan tahlili yaptır sorun yoksa devam et derim