Kreatin in gelececeği olarak görülüyor.
patentli olduğu için dünyada sadece 38 gr lık kutuda CON CRET adı altında satılıyor.
normal kreatin den tam 70 kat daha güçlü* tescilli üniversite araştırmaları sonucu
normal kreatinden 59 kat daha fazla suda eriyor ve kana karışıyor* tescilli üniversite araştırmaları sonucu kanıtlanmıştır.
mikro partiküllerden oluşuyor
yükleme yapmaya kesinlikle gerek yok.
kramp. karın ağrısı. su tutma. veya hiçbir yan etkisi yok.
tamamen patentli taklit edilemez tescilli formül.
dünyada ilk ve tek
kreatin h.c.l* patentli ve benzersiz
750 mikro gramı si 10 gr kreatine eşit.
maksimum güç ve minimum kas ağrısı sağlıyor.
bodybuilding.com dan 10 üzerinden 9.5 almış.
ilk olarak 2010 mr olympia fuarında tanıtılmış ve satışa sürülmüş.
fiyatı 56 dolar.
(türkiyede avrupada bulmak imkansız gibi gözüküyor.
ben amerikadan max muscle store den aldım bakalım kullanıcam umarım üzerinde yazanlar kadar etkilidir. yukarda yazdıklarım kutunun üzerinde yazanlardır edebildiğim kadar size tercüme etmeye çalıştım
ayrıca ilginç olan üzerinde 2015 e kadar skt si var. normal kreatinler en fazla 1 - 2 yıl dayanıyor. sanırım daha güçlü dayanıklı bi form bu.
şimdilik ürünü açmaya kıyamıyorum. ramazandan sonra kullanmaya başlıyacam gelişmeleri ve etkileri burdan sizinle paylaşırım.)
patentli olduğu için dünyada sadece 38 gr lık kutuda CON CRET adı altında satılıyor.
normal kreatin den tam 70 kat daha güçlü* tescilli üniversite araştırmaları sonucu
normal kreatinden 59 kat daha fazla suda eriyor ve kana karışıyor* tescilli üniversite araştırmaları sonucu kanıtlanmıştır.
mikro partiküllerden oluşuyor
yükleme yapmaya kesinlikle gerek yok.
kramp. karın ağrısı. su tutma. veya hiçbir yan etkisi yok.
tamamen patentli taklit edilemez tescilli formül.
dünyada ilk ve tek
kreatin h.c.l* patentli ve benzersiz
750 mikro gramı si 10 gr kreatine eşit.
maksimum güç ve minimum kas ağrısı sağlıyor.
bodybuilding.com dan 10 üzerinden 9.5 almış.
ilk olarak 2010 mr olympia fuarında tanıtılmış ve satışa sürülmüş.
fiyatı 56 dolar.
(türkiyede avrupada bulmak imkansız gibi gözüküyor.
ben amerikadan max muscle store den aldım bakalım kullanıcam umarım üzerinde yazanlar kadar etkilidir. yukarda yazdıklarım kutunun üzerinde yazanlardır edebildiğim kadar size tercüme etmeye çalıştım

şimdilik ürünü açmaya kıyamıyorum. ramazandan sonra kullanmaya başlıyacam gelişmeleri ve etkileri burdan sizinle paylaşırım.)