Macit Hoca
Üye
iyi forumlar. şimdiye kadar sadece düz spor yapıyodum yani beslenme olarak normal yemeğimi + karbonhidratımı içiyodum ama yeni başladıgım salondaki hocam bana yulaf ezmesini tavsiye etti ayrıca gece yatmadan önce 15 bebe bisküvisi üstünede yarım kase ballı mısır gevreği koyup ılık sütle her gece yatmadan yarım saat önce götürüyorum . yaklaşık 3 haftadır buna düzenli bir şekilde devam ediyorum fakat cok sıklıkla büyük abdeste cıkıyorum normalin bayagı bi üstünde bu yediklerimin yaramadıgı anlamınamı geliyor , bilgili arakdaşlar yardımcı olursa sevinirim.
2.Konu
hem sigara içip hemde spor yapan bi insanım tabi bu beni fazla etkilemiyor nedeni 3 günde 1 paket felan bitiriyorum ayrıca tekel sigara içmiyorum tütüncümden saf temiz tütün alıyorum hiç bir şekilde fabrikadan gecmemiş. merak ettiğim şu tütün sigara normal tekellere göre dahamı az zararlı yani sonuçta fabrikadan geçmiyor içine çartı çurtu eklenmiyor ve beni çok etkilermi 3 günden 1 paket.
2.Konu
hem sigara içip hemde spor yapan bi insanım tabi bu beni fazla etkilemiyor nedeni 3 günde 1 paket felan bitiriyorum ayrıca tekel sigara içmiyorum tütüncümden saf temiz tütün alıyorum hiç bir şekilde fabrikadan gecmemiş. merak ettiğim şu tütün sigara normal tekellere göre dahamı az zararlı yani sonuçta fabrikadan geçmiyor içine çartı çurtu eklenmiyor ve beni çok etkilermi 3 günden 1 paket.