Cocuk isimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayta
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben çocuğumun ismini kızda olsa erkekte olsa Seçkin koymak isterdim..2.ye gerek yok zaten bence..

herrkes cok emin konusuyor ama unutmayinki eslerinizde boyle dusunuyor demek istemistim veya tek basiniza karar veremiyeceginizi.

saydam çocuk sahibi olma konusunda farklı düşünmediğimizi biliyorum..basit biyolojik bir olgudan daha fazlası olduğunu düşünüyorum..arkadaşlarım var çocuğu 4 yaşında ama hala babalık olgusunu kabul edebilmiş değil..bu hamur çok su götürür..uzatmıyorum..paylaşıma devam..

(edit : valla ben çok ciddiyim ;))

herrkes cok emin konusuyor ama unutmayinki eslerinizde boyle dusunuyor demek istemistim veya tek basiniza karar veremiyeceginizi.

haklısın tabi..ben şaka yaptım zaten..ben düşünemiyorum valla çocuğumun ismini falan..hem çook uzak geliyo,hemde yakın olsa bile doru hissettirmiyo..

bu arada saydam ve diez çok merak ettim çocuk sahibi olma konusunda tam olarak ne düşündüğünüzü ?

ben 3 erkek 3 kız çocuk istiyorum allah izin verirse
erkek isimleri

-yavuz selim
-fatih mehmet
-muhteşem süleyman

kız isimleri

-hürrem sultan
-gülçiçek hatun
-hatice sultan

eğer sonradan bir kızım daha olursa adını mutlaka TUANA koyucam.(tuana=cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası)

osmanlı tekrardan canlanıcak sayende :)

haklısın tabi..ben şaka yaptım zaten..ben düşünemiyorum valla çocuğumun ismini falan..hem çook uzak geliyo,hemde yakın olsa bile doru hissettirmiyo..

bu arada saydam ve diez çok merak ettim çocuk sahibi olma konusunda tam olarak ne düşündüğünüzü ?

sad, malesef gizli bilgi.. :evil:
(gerçi birazını belirtmişim yukarda ama..)

Back
Yukarı