muscled_girl
Üye
Ben çocuğumun ismini kızda olsa erkekte olsa Seçkin koymak isterdim..2.ye gerek yok zaten bence..
ben koymayacağım ismi söyleyim kıvanç a32
ayta isim ihtiyacı nerden doğdu..yakın zamanda planlar mı var?![]()
arkadaslar bu cocuklari tek basiniza yapamiyacaginizi da unutmuyorsunuzdur insallah.
herrkes cok emin konusuyor ama unutmayinki eslerinizde boyle dusunuyor demek istemistim veya tek basiniza karar veremiyeceginizi.
herrkes cok emin konusuyor ama unutmayinki eslerinizde boyle dusunuyor demek istemistim veya tek basiniza karar veremiyeceginizi.
ben 3 erkek 3 kız çocuk istiyorum allah izin verirse
erkek isimleri
-yavuz selim
-fatih mehmet
-muhteşem süleyman
kız isimleri
-hürrem sultan
-gülçiçek hatun
-hatice sultan
eğer sonradan bir kızım daha olursa adını mutlaka TUANA koyucam.(tuana=cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası)
haklısın tabi..ben şaka yaptım zaten..ben düşünemiyorum valla çocuğumun ismini falan..hem çook uzak geliyo,hemde yakın olsa bile doru hissettirmiyo..
bu arada saydam ve diez çok merak ettim çocuk sahibi olma konusunda tam olarak ne düşündüğünüzü ?
bu konu ile ilgili gercek dusuncemi yaziyim;
kafamda evlilik olayini bir turlu yaklasamadigim icin cocuk konusunu da bir turlu kendime adapte edemiyorum,yas ilerliyor ama kendimi bir turlu bu olaylara yaklastiramiyorum bu yuzdende hic isim dusunmedim suana kadar.