Clenbuterol + Tiromel + Lipo6 Black + Apikobal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FTekgul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar arkadaşlar, iyi forumlar. Lipo6 Black'ten istediğim etkiyi alamadığımız dolayı clenbuterol +tiromel kürüne başladım. Bu kürüne yanında günde 4 tablet lipo içsem sıkıntı çıkarır mı? Lipo6 termojenik ve su atıcı etkisinden dolayı kullanmak istiyordum. Ayrıca bu küre BCAA da eklemeli miyim? Konu hakkında bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim, iyi günler.

Kamikaze gibisin vallahi :) Birincisi lipo6 ile verim alamadiysan beslenmende sikinti var ve clean timomel ile de basarili olamayacaksin.

Tiromel+clenbuterol+lipo6 olume davet gondermektir. bir de ustune yuksek tempolu cardio yap, kilalim cenaze namazini..

Kamikaze gibisin vallahi :) Birincisi lipo6 ile verim alamadiysan beslenmende sikinti var ve clean timomel ile de basarili olamayacaksin.

Tiromel+clenbuterol+lipo6 olume davet gondermektir. bir de ustune yuksek tempolu cardio yap, kilalim cenaze namazini..

Ahaha :D Ben o zaman lipoyu clenbuterol ve tiromel olmadan bitireyim. O bittikten sonra Clenbuterol ve tiromeli yarım doz içeyim hem yaşayayım hem yağ yakayım :D

Lipoyu guzel bir diet ile yap yoksa hersey gelip gecici...tiromal clen fila %8 lerden 6 lara duserken kullanilan prof ilaclari ne gerek var...

Back
Yukarı