Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar elimde clunbuterol hap var orginalliğinden emin değilim fakat 80 tl ye arkadaşımın salonundaki hocasından aldım.Kullanım için ne tavsiye edersiniz.Kardio dan öncemi sonramı aç karnınamı tok karnınamı ?
Bugün bir adet clenbuterol aldım.Aşırı terleme var oturduğum yerde terliyorum vücudum yanıyor.Onun dışında bi yan etkisi olmadı.Yarın 2 adet clenbuterol alıp kardio yapıcam.Bakalım vücudum nasıl tepki vericek bilmiyorum.
Ventolinle arasındaki fark nedir ? Etken maddeleri aynıymış.Ventolini 10 tl gibi bi rakama eczanelerden alabiliyoruz.Clenbuterole bunca para vermemin sebebi ise hiç bir eczaneden bulunmuyo oluşu.Çok aradım ama hiç bir eczanede bulamadım.Karaborsa fiyatı yüksek aldım doğal olarak.
80 tl çok evet. 50 adeti 20 tl gibi bi rakam olması lazım. nasıl kullanıcağına gelince günde 3 adetle başlayabilirsin. yemeklerden önce ya da sonra alabilirsin. ben öğle yemeğinden sonra bir adet, antramandan 30 dakika önce bir adet birde antraman sonrası beslemeden sonra bi adet şeklinde kullanıyorum.
74 Kiloyum her gün birer adet arttırarak kullannıyorum 3' er saat ara ile 7 tablet üzerinden değerlendirecek olursak kullanımım ne derece tutarlı ve doğru öğrenmek istedim ...
80 tl çok pahalı gg de 20-30 arası satılıyo, ayrıca eczanede bulunmama sebebi tr de muadili olarak ventolin üretilmesi clenbuterol bulgar malı bir ilaçtır tr de astım hastalarına ventolin yazarlar