clen mi daha tehlikeli efedrin mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 ay içinde 10 kilo vermeyi hedefliyorum ilk 1 ayı sadece karnitinle geçirip son 1 ay clen yada eca yapmayı düşünüyorum hangisinden daha az tahribatla çıkarım sizce?

aslında çok güzel bir soru olmuş, bilenler cevaplarsa sevinirim. çoğu kişi bu ikisi arasında kalıyordur.

Merhaba,

bende Clenbuterol daha çok yan etki yaptı ve yağ kaybı daha azdı. Clen ilk kullanıldığında etki yapıyor ve hiç birdaha aynı ekiyi ilerde yakalıyamıyorsun.
Ben birdaha Clen kullanmam.
Ben Efedrini tercih ediyorum. Efedrin iştah kesiyor, bilhasa karbonhidrata olan istek kesiliyor. Clen iştah yapıyor.
selamlar

karaborsa dan bulunuyor. 20 tl ye aldım ben. sfdsfds

en lmadı gıt bır ecza deposuna neden kullanacagını söyle, 15 lira vereyim de. büyük ihtimal alırsın öyle.

bu arada 1 hafta oldu, herhangı bır yan etki yok, eca dan memnunum yağ yakma konusunda.

Arkdaşlar başlık hangisi daha zararlı hangisi nereden bulunuyor değil.
Bazı kişiler özelden uyarıldı buradan son kez uyarıyorum illegal yoldan karaborsa el altından yada şurada burada bulursunuz demek . yada forumda bu tarz ilaçların nerde satıldığını sormak ,önermek teşfik etmek fiyat vermek yasaktır. forumu bu gibi mesajlara alet etmeyiniz. seçilen konu ne ise onu tartışınız

KİLİT

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı