Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 ay içinde 10 kilo vermeyi hedefliyorum ilk 1 ayı sadece karnitinle geçirip son 1 ay clen yada eca yapmayı düşünüyorum hangisinden daha az tahribatla çıkarım sizce?
bende Clenbuterol daha çok yan etki yaptı ve yağ kaybı daha azdı. Clen ilk kullanıldığında etki yapıyor ve hiç birdaha aynı ekiyi ilerde yakalıyamıyorsun.
Ben birdaha Clen kullanmam.
Ben Efedrini tercih ediyorum. Efedrin iştah kesiyor, bilhasa karbonhidrata olan istek kesiliyor. Clen iştah yapıyor.
selamlar
Arkdaşlar başlık hangisi daha zararlı hangisi nereden bulunuyor değil.
Bazı kişiler özelden uyarıldı buradan son kez uyarıyorum illegal yoldan karaborsa el altından yada şurada burada bulursunuz demek . yada forumda bu tarz ilaçların nerde satıldığını sormak ,önermek teşfik etmek fiyat vermek yasaktır. forumu bu gibi mesajlara alet etmeyiniz. seçilen konu ne ise onu tartışınız