Cinselliğin Aritisi-eksisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

himes

Üye
CİNSELLİĞİN etkileri bir başlıkta olsun istedim ve bu konudaki bilgisizliğimden böyle bir başlık açtım.Cinselliğin hormon üretimine nekadar etkisi var,testesteronuiendorfini,östrojeni artırırmı azaltırmı bu tip sorulara tam olarak cevap bulamadım ve bilgili arkadaşlardan bilgilerrr bekliyorum.Mesela aksiyon filminin testesteron üretimini artırdığını,duygusal filmlerin azalttığını okudum.sonra masturbasyonun ne gibi etkileri var veya cinsel birleşmenin.umarım anlatabilmişimdir saygılar

tesekkurler sanırım masturbasyon başlıklı forumdan oteye gidemicek bu başlıkta!!!benim amacım boşalırken meni içinde bir ksım protein ve hormonların bulunduğu ve işte bu vücuttan atılanlar bizi eksi yöndemi etkiliyor artı yöndemi bunu anlayamadım,tetiklenen cinsel istek boşalmayla rahatlamaya bırakıldı:D da peki bosalınca hormon sevıyesı azalıyormu yoksa aksiyon veya erotik filmlerinin etkisi gibi bir etkimi söz konusu,ve uyarılma ve cinsel istek testesteronu vücütta artırıyor ve üretimi tetikliyormu yoksa düşünceyi ve dikkati belli bır konuda tutup makul olaylarımı gerçekleştiriyor ve boşalmayla sonlandımı testesteron toplamda vücutta eksikmi çıkıyor yoksa artan testesteron sevıyesı normalemı çekiliyor yada normaldi aşağıyamı düşüyor??????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı