Ciko Fit Yaz Yaş Pasta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ciko nat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ciko nat

Üye
Karpuzun içini alıyoruz.Daha sonra 1 kaseeye 2-3 ölçek protein tozu (izole olursa daha iyi olur, normalide sorun değil).Üstüne su karıştırıyoruz proteın tozu saralle kıvamını alınca karpuzun uzerıne yayıyoruz. ustune ıstedıgınız meyvelerı kuruyemslerıde yanlarına koyuyoruz..

dolaba koyuyoruz ve 20 dk sonra yiyebilirsiniz. veya karpuz yoksa kı olmucaktır bu yaz tarıfdır arkdslar..yulaf proteın tozu ıle karıstırın sulayın kasede uzerıneı guzelce duzeltın ve ters cevırıp ustunu herhangi bie selpak da olabılır sarıyoruz dolaba koyuyoruz donuyor cıkarıyoruz ustune meyve kuruyems dokebilirsiniz.. veya dırekt yıyebilirsiniz.

10003363_277267562435887_1599464569_n.jpg

aynen oyle kardesım yagsız cok ıyı gıdıor..yazın yaptıydım bu fotoyu facede gorunce burddda paylasım dedım kardeslerım yararlansın dedm. eskıden vardı bu tarfı bu fotoyu gorunce hayal gucumu kullanıp degıstırdım.. umarım yararlı olmstur.

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg
Beyler çıkonun tarifi denendi,yulaf unu felan yerine magerquark ile vanılyalı proteintozuyla karıştırılarak 150 gr protein içeren bir karışım elde edilerek kullanıldı.işte sonuç.6 parçaya böldüm her parçada 25 gr protein içeren bir pasta elde ettim.

:) özgür protein tozunu hafif su ile karıştır, sonra kaşıkla karıştır göz kararı gelir o kıvama.

Çok güzel olmuş paylaşım içinde teşekkürler..

ama ben protein tozu kullanmıyorum alternatif bir şey yokmu :D Sarelle şekersiz var o olurmu dedim ama 100 gramında 350 kalori var ne yazıkki..

Back
Yukarı