cicili bicili abla fotoları & Streoid

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

umut-

Üye
şimdi STREOİD dediğimiz şey testesteron hormonu değil mi ??? evet bildiğimiz kadarı ile evet

peki testesterona aynı etkiyi yapacak daha az zararlı ne var ....

cicili bicili abla fotoları ??? peki bu nadide hanımların fotolarına bakmak testestoronumuzu arttırırsa ne diye steroidle kendimizi hedere ediyoruz ... ????

hadi diyelim steroid testosteron işini o şekilde hallettik,
dambıl yerine ne kaldıracan?
bir yandan fotoya bakıp, diğer yandan cep telefonu ile press mi yapacaksın ?o_O
hayır yani eskiden mototola telefonlar vardı, 3.5 kilo. şimd onlar da yok. en ağırı 300 gram.

senin cicili bicili hatun dediğin, tam olarak böyle bişey mi? bu mu yükseltecek testestostetoron seviyesini?
oYrrAX.jpg

aslında bir bakıma bu soru soruluyor ben gibi cahiller tarafından, o tür şeyler libidoyu arttırır testo üretimini arttırmaz + biz kendimizi steroidle heder etmiyoruz sen ediyorsun sanırım :D

libido ve testosteron seviyesi birbirinden bağımsız,masturbasyon vs. gibi etkenlerde bu seviyeyi etkilemez ayrıca insanın normal testo seviyesi 3,5-8,6 nm/ml, steroidlerle alınan testo normalde vücudun ürettiğinin 40-50 katına kadar çıkar yani bunu başka etkenlerle yapman mümkün değil ayrıca steroid sadece testosteron seviyesini yükseltme amacıyla kullanılmaz.

Edit: ekleme yapayım libido ile testo birbirinden bağımsız dedim ama az sonra birileri atlıyacak gene bağımsızdan kastım bazı dürtülerle libidonun yükselmesidir yoksa testo yükseldikçe libido da artış gösterir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı