Arkadaşlar ben sizinle enteresan birşey paylaşayım, ben eskiden iki adım attığımda inanılmaz terleyen bir insandım, idman yaptığım zaman hala anormal terleyen bir insanım, hayatımda gördüğüm ikinci en çok terleyen insan benim, o derece.
Ancak artık normal koşullarda eskisi kadar terlemiyorum, sebebiyle ilgili kendimce bir açıklamam var.
Süt içmeyi bırakmış olmam, süt içmeyi Guardbody'nin yolladığı bir yazıdan etkilenerek hemen hemen tamamen bıraktım, ve çok memnunum.
Sütün lezzetini çok severim, ancak özellikle tam yağlı süt içerdiği yağ ve laktoz yüzünden insanın sindirim sistemine ve hatta vücuda bir bütün olarak önemli yük oluyor.
Bir ilave olarak, yediklerimide hafiflettim, eskiden yaz kış dinlemez tam gaz giderdim, ancak şimdilerde proteinli gıdaları bile dikkatli tüketiyorum.
Sabah omlet yedikten sonra, bir bakın vücudunuza, vücut ısınız inanılmaz yükseliyor, bu yumurtadaki yağ ve proteinden kaynaklanıyor. Proteininde vücut ısısını arttırıcı etkisi olduğunu okumuştum, aslında bu güzel bir özellik, metabolizmayı uyarır protein tüketimi ama yazın bu hususları dikkate almak benim gibi anormal terleyen bir adama çok fayda sağladı, tavsiye ederim.
Proteini azaltmak değil, ama küçük dozlara bçlmek, ve protein tozu miktarınızı arttırıp, katı gıdalardan biraz kısmak bence en geçerli çözüm.