Erim Sönük
Üye
43 kg idim kız arkadaşım bana cebine taş koy uçacaksın dedi. Üha dedim yav bu bir erkeğe denir mi . İntikam istiyorum naısl alırım arkadaşlar
43 kg ne dostum boyun 150 falan mı ?43 kg idim kız arkadaşım bana cebine taş koy uçacaksın dedi. Üha dedim yav bu bir erkeğe denir mi . İntikam istiyorum naısl alırım arkadaşlar
İlk kız arkadaşım da bana "Sen hiç yemek yemiyor musun?" demişti ve spora ilk adımım böyle oldu, 1.80 civarında boy 57 kilo falandım tam hatırlamıyorum, şuan 1.85 boy 87 kiloyum. Bir kaç ay sonrasında da ayrılmıştık, ve o ayrılıktan sonra tüm sosyal medya hesaplarımı kapatmıştım ve bir daha hiç konuşmadık. Aradan bunca yıl geçmiş, geçen yaz şans eseri karşılaştık; "Nerelerdeydin sen? Ayı gibi olmuşsun" Dedi. Bunu da niye anlattım bilmiyorum.
2011 yada 2010 mart ayı olması lazım, o zamandan bu zamana tabi çok zaman geçti. O yaşlarda yaşanan ilişkilere dikkat etmek lazım, ergenlik nede olsa, psikolojik olarak hassas dönemler.büyük değişim 185 boyda 30 kg almak farkedilmeyecek gibi değil![]()
Nazar değmesin hocam bende uğraşıyorum işte azimle yapan mermeri deler size yetişecem kaslılardostum dalga gecmek gibi olmasında kilom tam senin iki katın![]()
Sorma hocam kaç yıl geçti hala aklımda unutmuyorum2011 yada 2010 mart ayı olması lazım, o zamandan bu zamana tabi çok zaman geçti. O yaşlarda yaşanan ilişkilere dikkat etmek lazım, ergenlik nede olsa, psikolojik olarak hassas dönemler.
Normaldir, benimde aklıma gelir gider ara ara. En son ilişkimi 5 ay önce sonlandırdım, ne yapalım kader kısmet deyip geçeceksin, koskoca adam olduk bu yaştan sonra oturup ağlayacak değiliz.Nazar değmesin hocam bende uğraşıyorum işte azimle yapan mermeri deler size yetişecem kaslılar[DOUBLEPOST=1524849150][/DOUBLEPOST]
Sorma hocam kaç yıl geçti hala aklımda unutmuyorum