Cardio egzersizlerinden vücut geliştirmeye geçiş

Arkadaşlar ben yaklaşık olarak 3 aya yakın bir süredir cardio yapıyordum 91 kilodan 75-76 arası bir kiloya indim ama hala istediğim ölçülerde değilim fakat bir süre cardioya ara vermek ve kas kütlemi arttırmak istiyorum yaptığım cardio ağırlık antremanından sonra 15-20 dk koşarak 200 civarı kalori yakıyorum.

Korkum ben cardio yu bıraktından sonra kilo almak diyet olarakta şuan 1800 kalori alıyorsam 2200 çıkarmayı düşünüyorum bu kaloriyi tabi kaliteli olarak.Kimisi kas kütleisni arttırırsam bana o sonda koştuğum 15-20 dakkadan daha yararlı bir yağ yakımı sağlıyacağını söylüyorlar.

Ağırlık antremanından sonra cardio yapmanın aşırı derecede yarasız hatta zararlı olduğunu biliyorum ama şartlarım ve zamanım bunun aksine el vermiyor.

Sizin bu konudaki görüşlerinizi duymak isterim arkadaşlar iyi günler.
 
Son düzenleme:
selam, sadece cardio ile vicud olcusu elde edemezsin, o yuzden o kiloya indim ama neden duzgun vicudum olmadı diye uzulme. bu normal.
agırlık antremanından sonra kosman kas kaybettirir ama sen bunu yerine koyarsan sorun olmaz. ben oyle yapıyorum, sıkı bir ağırlık antremanından sonra vicudun yag yakim muslukları sonuna kadar açılıyor, 20 dakika jog atarak antremanımı bitiriyorum, hemen 1 yeşil elmayla kas yıkımının az da olsa onune geciyorum, 30 dakika sonra protein agırlıklı bir ogun yiyip yatıyorum.
bence sen yogun agırlık antremanı ve bol protein almalısın, gunde en az 130gr. diyetini bozmazsan kilo almazsın diye tahmin ediyorum, kaliteli 2200 kalori gayet normal, vicuduna birkac ay içinde iyi sekil verirsin bence. kolay gelsin
 
Back
Yukarı