Can sıkıcı bir durum yardımınızı rica ediyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan danpow
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

danpow

Üye
Merhaba arkdaşlar sizin vaktinizdende çok çalmamak için direk konuya girmek istiyorum.

Spora 8 ay kadar önce başladım şimdiye kadar herşey yolunda gitti ama son zamanlarda aşırı bir ara verme istegi geliyor üzerime bunu yapmak istemiyorum çünkü ucunu kaçırırsam temelli bırakabilirim diye dusunuyorum. Bu arada buradan ara vermedıgım sonucunu cıkarmayn bazen bosluyorum bugunde yapmıyım bısey olmaz falan ve bu durum gıderek sıklasmaya basladı malesef arkadaşlarım bu durumu yazın gelmesine sıcaklara falan baglıyorlar ama ben sizinde degerli yorumlarınızı almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler

hep aynı hareketleri yapmaktan usanmış olabilirsin bence. Programına yeni hareketler falan ekle tavsiyem

8 ay dur durak vermeden yaptıysan beynin sana doğru komutu vermiş maaş almadığın bi işte hiç tatile çıkmamak niye? 1hafta 10 gün tatile ihtiyacın var bıra kbiraz vucudun tatil yapsın beyninde .motivasyonunu düzelt knedini topla birazs poru özle.merak etme 10 günde hiç bir şey kaybetmiyeceksin.

Bazen bendede oluyor ama ulaşmak istediğim hedef geliyor gözümün önüne. Veya Talhaa nın da dediği gibi yeni hareketler ekliyorum. Birde uzun çalışıyorsan süreyi kısaltmayı dene.

Letsev ara veriyorum zaten ama bu aralar haddıden fazla olmaya başladı bu durum canımı sıkan o Okul bıttı yaz tatılıne gırdık ve ne bıleyım durum boyle bır hal aldı 1 hafta cok guzel goturuyorum seve seve ısteye ısteye oluyo ama 1 haftadan sonrada durasım gelıyo 1 hafta yapıpta ara verılmez sanırım. Ve dedıgım gıbı zaten ara verıyorum derdım ara verıyım aman vucudum solmasın falan degıl sadece ara verme ıstegım ıyıce arttı

yahu dediğimi yap :)1 hafta 10 gün tatil yap bırak sporu.emin ol spordada ilerletir bu seni. dinle beni sen ;) 8 ay aralıksız spor olmaz.

Back
Yukarı