Calistirirken en zevk aldiginiz kas grubu?

Calistirmaktan en zevk aldiginiz kas grubu?

• Trapezius (Trapez)

Votes: 0 0,0%
  • Deltoids (Omuz)

Votes: 2 4,8%
  • Biceps (Pazu)

Votes: 11 26,2%
  • Triceps (Arkakol)

Votes: 5 11,9%
  • Latissimus Dorsi (Sırt)

Votes: 6 14,3%
  • Pectorals (Gogus)

Votes: 7 16,7%
  • Abdominals (Karin)

Votes: 3 7,1%
  • Inner Thigh (Adonis ve ust ic bacak)

Votes: 2 4,8%
  • Forearm (Ön kol)

Votes: 1 2,4%
  • Bacak kaslari

Votes: 5 11,9%

• Total voters
    42
Arkadaslar elbette zorlaniyoruz, ama zevkli bir zorlanma yasadigimiz, antreman bitince agrisinin hosumuza gittigi bi kas grubu mutlaka vardir. Calistirmaktan, terletmekten, zorlamaktan hazzettigimiz yani.

Aklıma ilk olarak ki eminim başka arkadaşlarında gelmiştir bir kas grubu geldi ama onu yazarsam mesaj silinir.

O yüzden biceps diyim.

kesinlikle arka kol ve en sevdiğim hareket bench dips.kucağıma ağırlığı da koyup ağlayıncaya kadar zorlamak nedense seti bitirdikten sonra bi mutluluk hissi veriyor bana.

Zorlanma ve zevk açısından sırt daha ağır basıyor bana:D

Omuz çok seviyorum zorlanma,yüksek gerilim,küfür(kendi kendime sövme),hırs,agresiflik kişiliğimden çok uzak biri oluyorum -)

Bu aralar çekme hareketlerini yani doğal olarak sırt-kanat hareketlerini çok büyük bir motivasyonla yapıyorum, (biceps'e olan etkisini gördükçe daha da şevkle yapıyorum).
Bir de göğüs günlerinde geniş tutuş, triceps günlerinde ise dar tutuş dips'i bel kemerine 20kg'lik plaka bağlayarak yapma takıntım oldu (kilo 85). Hareket olarak bunu söyleyebilirim.

Son düzenleme:
Bacak çalışmayı en sevdiğim kas grubu ayrıca iyi bir bacak antrenmanı içindeyken nabız saymayı da seviyorum :) Çok yüksek değerlere çıkıyor.

Sırt antremanında sırtımda barfiks çekerken hissettiğim , kas veya kemiklerimin kıpırdayışı bana bayağı zevk veriyor , kendimi kaldırışımı yani havada oluşumu çok sevdiğimden çalışan kasıda hissetmem mutlu ediyor yani.Tricepstede son set o kolumun son tekrarda ağrıyışı çok iyi.

Omuz kesinlikle çalıştıktan sonra özellikle lateral raiseden sonra yanlara doğru şiştiğini görmek müthiş zevk veriyor:)

adonisler çok sexi oluyor.ama yalan söylemeyeyim karın kasına önem vermiyorum.Günde 10km üstü yol yürüyünce yağ olmuyor.Olan kasta zaten açık açık gözüküyo.v kasına çalışıp ayna karşısına geçmek pahabiçilmez.

Back
Yukarı