Buyume geriligi ve sustanon tedavisi

Smone

Üye
Benim boyum kısa ve büyüme gerliği mevcut 20 yaşında olsam da çocuk ve sıskayım:( bu yüzden bana 3 haftada bir sustanon veriliyor.
Kendimi çok aşırı yormadan, kendi imkanlarımca kollarımı,omuzlarımı vs. genişletmek ve kendi çabamla bir umut boyumu uzatmayı düşünüyorum. Barfiks çekemiyorum. Aklımda basketbol ve dambıl olayı var sizce (çalışan biriyim) mümkün mü? bana doktorlar ha bre sustanon veriyor. belki faydası var. ama nasıl desem.d sakal vs. yok..
 
Son düzenleme:
Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : yeni baslayanlar

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
 
Şu ana kadar mutlaka tahlil vs. yapılmıştır. Hormon ve kan değerlerin nedir ? Rahatsızlığının geçmişi, uygulanan tedaviler vs. daha ayrıntılı bilgi vermelisin.

Boy konusunda moralini bozma, sustanon tedavisine benzer tedavi yöntemleri var - farklı ilaçlar veriliyor belirli protokole göre - onlarla 10+ cm kadar boy uzaması mümkün.

Sakal yokluğu ve küçük görünme sorunu da tedavi ile aşılıyor ama 2 yıl kadar sürüyor diye biliyorum. Büyük bir hastanede endokrinolojiye başvurmalısın.
 
Back
Yukarı