burun kırığı

sa abiler dün kicboxks çalışmasında burnuma sert darbe aldım burnum kanadı ve kanama gece yarısı çok hafif ara ara devam etti burnda şekil bozukluğu vs yok ama allatn bastırınca biraz hafif ağrıyor hemen doktora gidp ortalığı velveleye vermek istemiyorum sizce burnda kırk olmuşmudur

Göz altlarında veya burnunda morarma veya şişme varmı ? Yada normalde burnun kolay kolay kanıyormu ? Kanamanın olay sonrasıda sürmesi normaldir,kırık olmasada bu olabiliyor.

Doktora gitmeni tavsiye ediyorum.Şu anda göstermesede ilerde şekil bozukluklarına neden olabilir.Bizzat yaşamış bi kişiyim kavgada burnuma darbe aldım kanama felan hiç bişe olmadı ama ilerleyen zamanlarda burun kemiğimin üstünde kalınlaşma ve şekil bozukluğu meydana geldi.Burnumun şekli baya kaydı anlıyacağın o darbe aldığım olayı felan unutmuştum doktora gittim eskiden aldığın herhangi bi darbe sebep olmuş der demez kafamda şimşekler çaktı çok geçmeden git derim işini garantiye almış olursun.

şimdi doktordan geliyorum krık vs yokmuş şükürki

Geçmiş olsun doktora görünmekle en iyisini yaptın hem için rahat etti:)

İyi ki bir şeyin yokmuş ama kırık olsa acıdan yerinde duramazdın .. Şahsen başıma geldi burnumu duvara vurmuştum :D

Back
Yukarı