Ec0 birileri sana "top" demeye çalışıyor olabilir mi?
nöbet tutacağını söylemişsin artık top bırakmıcam kapına:evil:
plastık topsa demekkı bunu yapan sizi tanıyan biri maliyeti düşümek için plastik top alıyor çakal![]()
Hep amerikanın oyunu bunlar
Karabasan mevzusu ergenlikte çok başıma gelirdi. Artık uyumaktan çekiniyordum. Ama bir zaman sonra geçiyor. Bunun uyku felci olduğunu söylüyorlar ama doğru mudur bilemem. Spor yapan, sağlıklı beslenen bir insan neden gece kabus, karabasan görür?
Toplara gelince. Yolla panpa![]()
evet eco adanadan kargoya veriyorum topları.
harbiden ilginç bişey ya bir olsa iki olsa neyse dicemde çok cins bi durum..
Kim yapıyosa elinden tutup inşaata götürmek lazım.
Karabasan konusunu bilmemde gerçekmidir değilmidir ama büyük bir psikolojik sorun bence. Ama cinler gerçekten varmış kuran-ı kerimde ve birçok ayette geçmektedir cinler konusu. Örneklere Biz insanları ve cinleri allah ibadet etsin diye yarattık ayetinde olduğu gibi çoğu din hocası bu konuda gerçekten çok kafa karıştırıcı bilgiler veriyor. Nihat hatipoğlu bir programında bu konuya değinmişti cinler insanlara gözükebiliyormuş gece çöplük ve pis alan alanlarda yatıyorlarmış insanlar nasıl cin şeytan karabasan gibi şeylerden kokuyorlarda cinlerde insanlardan korkuyorlarmış.
Allah büyük yazılır yalnız baş harfi bu aradaben inanmıyorum cin filan öyle şeylere faldı filan.
doğrudur bence dini sorgulamamak lazım yoksa içinden çıkılmaz herkesin kendine göre bi inanç sistemi vardır saygı duyarım şahsen ben namazı sadece özel günlerde kılıyorum fakat allaha saygım sonsuz yani ezan okununca her zaman alllahı anarım herkezin inancını gerçekleştirmesi farklıdırthums:Dini tartışmayalım ben 5 vakit namaz kılan biriyim ama bu tür konuları forumda tartışınca sonra polemik çıkıyor isteyen inanır isteyen inanmaz o kişiyi bağlar herkez kendine hesap vericek.
cin konusunda onlrda bizim gibi imtahandalar biz onları göremeyiz bazı insanlar daha hassas oluyor bu konuda
benimkide psikolojik değil arada olan şeyler ve çoğu sorduğumum insanlardada oluyor dikkate alırsanız psıkoljık sorun olur.
top mevzusu ne oldu bulamadınızmı kaç gündür ben şimdiye bulmuştum![]()
allahın büyük yazılmasına kafayı takıyorsun ama cinlere inanmıyorsun , ilginç adamsın vesselam....
Dini tartışmayalım ben 5 vakit namaz kılan biriyim ama bu tür konuları forumda tartışınca sonra polemik çıkıyor isteyen inanır isteyen inanmaz o kişiyi bağlar herkez kendine hesap vericek.
cin konusunda onlrda bizim gibi imtahandalar biz onları göremeyiz bazı insanlar daha hassas oluyor bu konuda
benimkide psikolojik değil arada olan şeyler ve çoğu sorduğumum insanlardada oluyor dikkate alırsanız psıkoljık sorun olur.
top mevzusu ne oldu bulamadınızmı kaç gündür ben şimdiye bulmuştum![]()
doğrudur bence dini sorgulamamak lazım yoksa içinden çıkılmaz herkesin kendine göre bi inanç sistemi vardır saygı duyarım şahsen ben namazı sadece özel günlerde kılıyorum fakat allaha saygım sonsuz yani ezan okununca her zaman alllahı anarım herkezin inancını gerçekleştirmesi farklıdırthums: